Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα είπαν τα μέλη της ΚΕΔ με τον Ντάβαρη στην ΕΟΚ... (ξεκινάει η σύνταξη του πίνακα διαιτητών)

Το νέο ΔΣ της ΟΔΚΕ θα βαδίσει με γνώμονα τη νομνιμότητα αλλά και το συμφέρον της διαιτησίας. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνομιλίας των μελών της ΚΕΔ και του Παναγιώτη Ντάβαρη, νέου προέδρου της ομοσπονδίας, έγινε σαφές... ότι οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι μελετημένες και διέπονται από το πλαίσιο της νομιμότητας και της ορθότητας.   

Δίπλα σε όλους τους συνδέσμους θα είναι η νέα διοίκηση της ΟΔΚΕ, κάτι που δεν έκανε η προηγούμενη με συνέπεια να παυθεί από τα καθήκοντά της. 

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξανασυναντηθούν και να δημιουργήσουν από κοινού τον πίνακα των διαιτητών. 

Την προηγούμενη μέρα, ωστόσο, θα έχει γίνει η διαδικασία της παράδοσης - παραλαβής στα γραφεία της ΟΔΚΕ και αναμένουμε με αγωνία τον πρώην πρόεδρο, Ηλία Καφφέ, να δώσει το παρών και να συμβάλει στην ομαλή μετάβαση της ομοσπονδίας στα νέα δεδομένα. 

Το τι θα πράξει στις 17 Οκτωβρίου είναι αλλού παπά ευαγγέλιο και μας αφήνει αδιάφορους. 

ΥΓ. Αν και είδαμε την επιστολή της πρώην διοικήσεως της ΟΔΚΕ για την αποστολή του πίνακα των διαιτητών δεν μπορέσαμε να δούμε τους διαιτητές που συμπεριλαμβάνονται μέσα στη λίστα. 

Καλό είναι να δημοσιευτούν όλα τα ονόματα για να δούμε και εμείς ποιοι ρέφερις κόπηκαν και ποιοι ανέβηκαν από τα τοπικά.    
Τα είπαν τα μέλη της ΚΕΔ με τον Ντάβαρη στην ΕΟΚ... (ξεκινάει η σύνταξη του πίνακα διαιτητών) Reviewed by THE REFEREES on 10:02 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.