Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σωματείο ευχαριστεί γνωστό και έμπειρο διαιτητή για τις υπηρεσίες του

Ένα σωματείο ευχαριστεί έναν έμπειρο και γνωστό διαιτητή, ο οποίος πήρε μια σημαντική πρωτοβουλία που δεν πέρασε στα "ψιλά". Γι' αυτό και η διοίκηση του συλλόγου έκατσε και έκανε ένα απλό πράγμα...
Εξέδωσε ανακοίνωση η Ε.Α. Καλύμνου για τον διαιτητή, Γιώργο Ξανθό και αναφέρει:

''Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Α.ΚΑ. και οι προπονητές θέλουν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν την αξιέπαινη πρωτοβουλία να παραβρεθεί στο νησί του Ιπποκράτη ο αξιολογημένος ρέφερι του Σ.Δ.Κ.Δ. Γιώργος Ξανθός ,του οποίου ανατέθηκε η ενημέρωση στους προπονητές του βορείου συγκροτήματος για τις επικείμενες αλλαγές των κανονισμών, στο σεμινάριο διαιτησίας που έλαβε χώρα την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.

Το παρών έδωσε και η Ε.Α.ΚΑ. με τους δύο έμπειρους τεχνικούς της στα αγωνιστικά τμήματα τους κ.κ. Τσακαλίδη Σωτήρη και Νάκο Ευάγγελο.

Η συγκομιδή των γνώσεων και των εμπειριών προτρεπτική και σημαντική για την ομάδας μας , που εναγωνίως προσπαθεί να κινηθεί στα πλαίσια  κανόνων για  την εύρυθμη λειτουργία της.

Τέτοιες είδους συναντήσεις-σεμινάρια μεταξύ διαιτητών και προπονητών ,καλό είναι να γίνονται συχνότερα για να αποφεύγονται παραλείψεις και λάθη εκατέρωθεν.

Η έγκυρη και σωστή ενημέρωση εξάρει το άθλημα γενικότερα αφενός, και αφετέρου μας εξημερώνει ως άνθρωποι''. 
Σωματείο ευχαριστεί γνωστό και έμπειρο διαιτητή για τις υπηρεσίες του Reviewed by THE REFEREES on 9:27 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.