Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ευρωπαίο στέλεχος της διαιτησίας έκανε διακοπές στην Ελλάδα!! (τι λέει για τους διαιτητές αλλά και για την εκστρατεία που θέλει να ξεκινήσει...)

Για να πούμε την αλήθεια, στο άκουσμα του ονόματός του στον ελληνικό χώρο του μπάσκετ μάλλον, πολλοί θ' αντιδράσουν έντονα. Δεν είναι ό,τι το καλύτερο κατά κάποιους, αλλά κακά τα ψέματα παραμένει στο υψηλότερο διαιτητικό επίπεδα. Αναφερόμαστε στον...
Άλαν Ρίτσαρτσον, ο οποίος έκανε το καλοκαίρι διακοπές στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Ο Ρίτσαρτσον μέσω facebook ζητεί να συγκεντρωθεί ένα ποσό για την έρευνα κατά του καρκίνου, δεδομένου ότι έχασε έναν φίλο του.

Το στέλεχος της διαιτησίας μετέχει στο καμπ που γίνεται στη Βουλγαρία και επιδίωξη των Ελλήνων είναι κάτι παρόμοιο να διεξάγεται κάθε καλοκαίρι στη Ρόδο.

Ο Ρίτσαρτσον σε συνέντευξη κατά το παρελθόν είχε πει:


  • Η φιλοσοφία των νέων διαιτητών είναι εντελώς διαφορετική από την παλαιότερη γενιά. Οι νέοι ρέφερις διαθέτουν υψηλό κίνητρο, είναι έξυπνοι, μαθαίνουν πολύ γρήγορα και μπορούν να προσαρμοστούν στις νέες φιλοσοφίες.
  • Το καμπ ξεκίνησε με έναν μικρό αριθμό διαιτητών να συμμετέχουν, γύρω στους 24 και πλέον έχει αυξηθεί σημαντικά.
  • Η συμβουλή που θα έδινα στους νέους διαιτητές είναι "ποτέ μην σταματάς να μαθαίνεις".
Ευρωπαίο στέλεχος της διαιτησίας έκανε διακοπές στην Ελλάδα!! (τι λέει για τους διαιτητές αλλά και για την εκστρατεία που θέλει να ξεκινήσει...) Reviewed by THE REFEREES on 7:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.