Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ετοιμάζεται το πρακτικό από πλευράς ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για τα κωλύματα των υποψήφιων ομάδων! (και γιατί ανέβασαν την Λευκάδα...)

Συντάσσεται και θα δοθεί οσονούπω στη δημοσιότητα το πρακτικό της επιτροπής, αποτελούμενη από μέλη της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, αναφορικά με την άνοδο στην Α1 της Δόξας Λευκάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει πλήρες υλικό σχετικά με τις συνεδριάσεις της επιτροπής και κυρίως αυτοί που ψήφισαν Δόξα κι αυτοί που υποστήριξαν το Ηράκλειο. Αν και είναι λίγο - πολύ γνωστό. Τη Δόξα ψήφισαν οι...
Μελής, Ψαράκης και Αλεξόπουλος ενώ το Ηράκλειο υποστήριξαν οι Τσαγκρώνης και Μπασούρης.

Πολλά κωλύματα είχαν ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος (οικονομικά, εντοπιότητας), ενώ οι Αρκαδικός, Καβάλα έμεναν off λόγω κανονισμού πρωταθλήματος.

Τώρα, αν θέλετε να μάθετε βαριά - βαριά τους λόγους που τα τρία μέλη προτίμησαν τη Δόξα εις βάρος του Ηρακλείου θα σας πούμε λόγω ότι βρίσκονται δύο ομάδες στην περιφέρεια Κρήτης αλλά και ενός οικονομικού στοιχείου, σύμφωνα με το οποίο υπήρξε κάποιο χρέος στην προηγούμενη ΚΑΕ.

Αναμένουμε με αγωνία το πρακτικό για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι το θέμα.
Ετοιμάζεται το πρακτικό από πλευράς ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ για τα κωλύματα των υποψήφιων ομάδων! (και γιατί ανέβασαν την Λευκάδα...) Reviewed by THE REFEREES on 9:28 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.