Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Έγινε το σεμινάριο διαιτητών Δωδεκανήσου... (δείτε φωτογραφία...)

Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στο Βενετόκλειο από το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου και την ΚΕΔ / ΤΕ ΕΟΚ το τοπικό επιμορφωτικό σεμινάριο και οι εξετάσεις για τα μη αξιολογημένα μέλη του ΣΔΚΔ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την πρώτη μέρα (Σάββατο), ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Άρης Φάκαρος, αφιέρωσε το πρώτο σκέλος σε μάθημα αναφορικά με τις αλλαγές στους κανονισμούς ενώ στο δεύτερο οι διαιτητές υποβλήθηκαν στο (απαιτητικό) αγωνιστικό τεστ, στο οποίο κάποιοι ξεπέρασαν τις προσδοκίες ενώ κατάφεραν να το ολοκληρώσουν οι Αργύρης Αγγελής και Μιχάλης Κιόττου.

Τη δεύτερη μέρα (Κυριακή), μετά το μάθημα, οι διαιτητές έδωσαν και το γραπτό τεστ στο οποίο «κόπηκε» μόνο ο Τάσος Θεοδοσίου.

Παρόντες στα τεστ ήταν οι Αργύρης Αγγελής, Σταύρος Νικηφορίδης, Μιχάλης Κιόττου, Τάσος Θεοδοσίου, Γιώργος Μητσού και από το βόρειο συγκρότημα οι Γιώργος Κολυνιάτης, Γιάννης Μάγγος και η Αιμιλία Πατμίου, η μοναδική γυναίκα διαιτητής η οποία τα πήγε εντυπωσιακά καλά στο αγωνιστικό τεστ.

Οι απουσίες ήταν τρεις εκ των οποίων η μία αδικαιολόγητη. Στα τεστ δεν προσήλθαν οι Αντώνης Γαλανός και Τάσος Αρνάς οι οποίοι είχαν ειδοποιήσει εγκαίρως ότι δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν κι έτσι θα δώσουν τις εξετάσεις τους μέσα στην εβδομάδα.

Αδικαιολογήτως απών ήταν ο Στέφανος Ορφανός ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να σφυρίζει στα τοπικά μας πρωταθλήματα μέχρι το Νοέμβριο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Θεοδοσίου που «κόπηκε» στα γραπτά.

Συν ένας στην Κω
Ο μειωμένος αριθμός διαιτητών είναι από μόνος του λόγος για «πονοκέφαλο» αλλά το πρόβλημα είναι πιο έντονο στο βόρειο συγκρότημα και θεωρείται δεδομένη η μετακίνηση τουλάχιστον ενός διαιτητή από τη Ρόδο κάθε αγωνιστική.

Για το ΣΔΚΔ και την ΚΕΔ / ΤΕ ΕΟΚ, αρκετά σημαντική θεωρείται η «επιστράτευση» του 28χρονου Θεοδόση Γιακουμή ο οποίος γύρισε στην Κω, μετά από σπουδές, κι έτσι θα βοηθήσει διαιτητικά τους αγώνες μπάσκετ στο νησί του Ιπποκράτη.

Ο Γιακουμής είχε παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής του 2005-06 και την επόμενη εβδομάδα ένας εκ των Φάκαρου ή Ξανθού μαζί με τον Γιάννη Στάλα θα μεταβούν στην Κω για να τον δουν σε οικογενειακό διπλό ή φιλικό προετοιμασίας και να «τσεκάρουν» το επίπεδο ετοιμότητάς του.

Πηγή: Ροδιακή


Έγινε το σεμινάριο διαιτητών Δωδεκανήσου... (δείτε φωτογραφία...) Reviewed by THE REFEREES on 7:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.