Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παιχνίδια στις "πλάτες" του Κώστα Δήμου παίζουν διαιτητοπαράγοντες!!! (διασύρουν τον κορυφαίο πρόεδρο της ΟΔΚΕ για να "χτυπήσουν" τον Μπούσια...)

Στο όνομα της αντιπαλότητας, της διχόνοιας και του "εμφυλίου σπαραγμού", ορισμένοι ανέσυραν το θέμα της μη πρόσκλησης από το σύνδεσμο Αχαϊας στον κορυφαίο πρόεδρο της ΟΔΚΕ, Κώστα Δήμου. Υπερασπιστές (και καλά) του Κώστα Δήμου ανέβηκαν στα ...κεραμίδια και διαμαρτύρονται για ποιο λόγο δεν κλήθηκε και προσκλήθηκε ο πρώην παράγοντας της διαιτησίας. Είναι οι ίδιοι που τον κατέκριναν και τον κατηγορήσαν για...
αυταρχισμό και συγκεντρωτισμό όταν αυτός διοικούσε την ομοσπονδία και αυτοί βρισκόντουσαν "υπό τας διαταγάς του"...

Για να τελειώνει αυτό το παραμυθάκι.

Ο Κώστας Δήμου δεν έχει την ανάγκη κανενός απ' όλους αυτούς που θέλουν κατ' ουσίαν να "τραυματίσουν" το γόητρο και τη δυναμική του Κώστα Μπούσια.

Ο Δήμου παραμένει μια ηγετική φυσιογνωμία και γνωρίζουμε άριστα ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να τον υπερασπιστεί, αφού ο ίδιος το κάνει άριστα.

Και ξέρει πολύ καλά για ποιο λόγο το κάνουν κάποιοι όψιμοι παραγοντίσκοι, οι οποίοι νόμιζαν ότι θα έπαιρναν από τη λάμψη του και τη δυναμική του επειδή τον καλούσαν που και που σε γιορτούλες.

Νόμιζαν ότι θα έπαιρναν ψήγματα της προσωπικότητάς,του μυαλού του, της δυναμικής του αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν διότι πολύ απλά δεν είχαν καν προσωπικότητα, το μυαλό και τη πυγμή του.

Ιμιτασιόν πήγαν να γίνουν αλλά ούτε αυτό το κατάφεραν.

Και τώρα, ψέγουν τον Μπούσια, επειδή δεν τον κάλεσε.

Μόνο που ο Μπούσιας και προσωπικότητα έχει και μυαλό και πυγμή.

Και δεν θα τον σταματήσουν κάποιοι που το "έπαιζαν" παράγοντες με τις "πλάτες" του Βασιλακόπουλου, του Δήμου κι άλλων προσωπικοτήτων.

Που προήχθησαν "κηπουροί" σε ένα βράδυ...

Ο Κώστας Δήμου έχει αποτραβηχτεί από το χώρο της διαιτησίας κι αυτό είναι γνωστό.

Όταν κατάλαβε τι ερχόταν μετά τη ψήφιση του νόμου, την "έκανε με ελαφρά πηδηματάκια" επειδή ακριβώς έχει προσωπικότητα.

Παιχνίδια στις "πλάτες" του Κώστα Δήμου παίζουν διαιτητοπαράγοντες!!! (διασύρουν τον κορυφαίο πρόεδρο της ΟΔΚΕ για να "χτυπήσουν" τον Μπούσια...) Reviewed by THE REFEREES on 10:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.