Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Σταύρος Κοντονής πήρε θέση και αποφάσισε για τις καταγγελίες!!! (έξι λόγοι για να θέσετε άμεσα την παραίτησή σας κ. Καφφέ και να προκηρύξετε εκλογές στην ΟΔΚΕ)

Ανασύραμε ένα αρκετά ενδιαφέρον άρθρο στο Sportdog με τίτλο "Σταύρο Κοντονή, πάρε θέση!" (24/08/16). Ο αρθρογράφος καλούσε τον υφυπουργό Αθλητισμού να πάρει θέση αναφορικά με τις καταγγελίες του αξιότιμου κ. Καφφέ, γραμματέα των παλαίμαχων αθλητών στίβου στη Λάρισα και προέδρου του αγωνιστικού μπριτζ στη συγκεκριμένη περιοχή. Τι έγραφε το άρθρο;
Μεταξύ άλλων ανέφερε: "Ο Ηλίας Καφφές έκανε αυτό που πρόσταζε η θέση του (πρόεδρος της ΟΔΚΕ) και η συνείδησή του. Τα έβγαλε όλα στη φόρα. Τώρα είναι ευθύνη του Σταύρου Κοντονή, να αναζητήσει ποιες από τις καταγγελίες είναι άξιες διερεύνησης".

Ο αρθρογράφος, λοιπόν, καλά έκανε και έθεσε το θέμα. Ο κ. Καφφές έκανε καταγγελίες περί "τρομοκρατικής οργάνωσης" και "εγκληματικής ομάδας" από πλευράς της ΕΟΚ και της ΚΕΔ και έπρεπε ο υφυπουργός αθλητισμού να πάρει θέση.

Αναρωτιόμαστε όμως, τώρα που πήρε θέση ο Σταύρος Κοντονής, κάνοντας σαφές ότι στο μπάσκετ τηρείται η νομιμότητα, η ισονομία ενώ έχει παταχθεί η βία, τι θα πράξει ο κ. Καφές; 

"Θα σας μεταφέρω και την ικανοποίηση του πρωθυπουργού ότι το μπάσκετ ξεχωρίζει. Το μπάσκετ τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά" ανέφερε φόρα - παρτίδα ο υφυπουργός. 

Ύστερα από τις ξεκάθαρες (πιο ξεκάθαρες δεν γίνεται) δηλώσεις του κυβερνητικού στελέχους αλλά και τις επισημάνσεις του Πρωθυπουργού της χώρας, τι μένει στον κ. Καφφέ;

Αναμφισβήτητα, να παραιτηθεί πάραυτα και να οδηγήσει την ΟΔΚΕ σε εκλογές. Αυτό πρέπει να κάνει γιατί:
  • Διχάζει το χώρο της διαιτησίας και δημιουργεί αταξία.
  • Είναι έντονη η επιθυμία των 20 συνδέσμων και το 90% των αξιολογημένων διαιτητών, που εκφράζεται μέσω επιστολών και εγγράφων.
  • Ο Σταύρος Κοντονής, υφυπουργός Αθλητισμού, πήρε ξεκάθαρα θέση στις καταγγελίες και μάλιστα, τον άκουσε με τα ίδια του τα αυτιά, έστω κι αν καθόταν στην προτελευταία σειρά της αίθουσας όπου έγινε η κλήρωση.
  • Ο Πρωθυπουργός αυτής της χώρας είναι ικανοποιημένος από τη λειτουργία του μπάσκετ και μάλιστα όπως είπε: "Τα καταφέρνει περίφημα".
  • Το αθλητικό νομοσχέδιο δεν θα περάσει τουλάχιστον, τους προσεχείς μήνες.
     
  • Δεν αξίζει στην Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας τέτοια απαξίωση από το χώρο του μπάσκετ εξαιτίας των χειρισμών της διοίκησής της.

    Κε. Καφέ το μόνο που σας απομένει είναι προχωρήσετε άμεσα σε εκλογές με αξιοπρέπεια, με σεβασμό προς τους διαιτητές αλλά και προς το θεσμό της ΟΔΚΕ.

    Τοποθετώντας στην άκρη έχθρες, προσωπικές αντιπαραθέσεις και αντιπάθειες αλλά και τυφλές ελπίδες.

Ο Σταύρος Κοντονής πήρε θέση και αποφάσισε για τις καταγγελίες!!! (έξι λόγοι για να θέσετε άμεσα την παραίτησή σας κ. Καφφέ και να προκηρύξετε εκλογές στην ΟΔΚΕ) Reviewed by THE REFEREES on 10:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.