Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το παρασκήνιο της αντικατάστασης του Παπαδημητρίου από τον Μουζάκη! (υποκλέψαμε τη συνομιλία και σας την παρουσιάζουμε...)

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις έξι. Τα μέλη της ΚΕΔ έχουν αποχωρήσει, αφού η συνεδρίαση είχε ολοκληρωθεί. Ο Συμεωνίδης πετούσε στην Θεσσαλονίκη, ο Παπαδόπουλος κατέβαινε στην Πάτρα, ο Ταβουλαρέας στην Καλαμάτα και ο Κορομηλάς στο Βόλο, όταν κτύπησε το τηλέφωνο του Νίκου Παπαδημητρίου. Από την άλλη γραμμή ήταν ο...
πρόεδρος της ΕΣΚΑ και ταμίας της ΕΟΚ, Δημήτρης Μπασούρης.

"Νίκο, αποφασίστηκε η αποχώρησή σου από την ΚΕΔ..." του είπε και ο Νίκος του απάντησε: "Σας ευχαριστώ θερμά που με επιλέξατε πέρσι και απ' όπου μπορώ να σας βοηθήσω θα είμαι στη διάθεσή σας".

Δ. Μπ.: "Να είσαι σίγουρος γι΄ αυτό. Η Ομοσπονδία να είσαι βέβαιος ότι θα σε χρησιμοποιήσει σε σημαντικά διαιτητικά θέματα..."

Ν. Παπ: "Μετέφερε στον πρόεδρο τις ευχαριστίες μου για τη συνεργασία και να γνωρίζει ότι θα παραμείνω ένας απλός στρατιώτης της διαιτησίας..."

Αυτά προς στιγμή, διότι έχουμε πολλές αποκαλύψεις...

Το παρασκήνιο της αντικατάστασης του Παπαδημητρίου από τον Μουζάκη! (υποκλέψαμε τη συνομιλία και σας την παρουσιάζουμε...) Reviewed by THE REFEREES on 2:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.