Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μπήκε ο Μουζάκης στην ΚΕΔ, θα συντονίζει ο Συμεωνίδης... (είχε παραιτηθεί από τον ΣΕΔΚΑ επί προεδρίας Παπαδημητρίου!)

Για όσους μας διαβάζουν καθημερινά η απόφαση είχε ληφθεί πριν από την έναρξη των σεμιναρίων, όμως, η διοίκηση της ΚΕΔ ανέμενε την ολοκλήρωση αυτών για την ανακοίνωση. Έτσι, την επόμενη μέρα από τη λήξη του σεμιναρίου της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε την απόφαση...
να μπει στην ΚΕΔ ο Κώστας Μουζάκης.

Με καθυστέρηση ενός χρόνου συμπεριλαμβάνεται στην κεντρική επιτροπή ο Αθηναίος παράγοντας, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Νίκου Παπαδημητρίου ο οποίος αναμένεται να κατέβει στις εκλογές της ΟΔΚΕ.

Αν και είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε...

Ο Κώστας Μουζάκης, να θυμίσουμε, είχε θέσει την παραίτησή του από τον ΣΕΔΚΑ και τη θέση που κατείχε (γενικός γραμματέας), επί προεδρίας Νίκου Παπαδημητρίου!

Διαφώνησε ευθέως με ζητήματα που αφορούσαν τον σύνδεσμο και αποχώρησε. Το ίδιο είχε κάνει και ο αδελφός του, Σταμάτης Μουζάκης ως μέλος της επιτροπής ορισμούς των διαιτητών.

Την προσεχή Πέμπτη ο Κώστας Μουζάκης θα ...ντεμπουτάρει στη συνεδρίαση της ΚΕΔ, ενώ συντονιστής τοποθετήθηκε ο Στέλιος Συμεωνίδης.

ΥΓ. Το παρασκήνιο το είχαμε γράψει από τις 15 Σεπτεμβρίου (πατήστε εδώ)



   
Μπήκε ο Μουζάκης στην ΚΕΔ, θα συντονίζει ο Συμεωνίδης... (είχε παραιτηθεί από τον ΣΕΔΚΑ επί προεδρίας Παπαδημητρίου!) Reviewed by THE REFEREES on 6:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.