Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ικανοποιημένος ο σύνδεσμος από την οργάνωση του σεμιναρίου της Πάτρας

Διοίκηση συνδέσμου μίλησε με κολακευτικά λόγια για στελέχη της διαιτησίας, αφού έμεινε ικανοποιημένη από την ποιότητα του σεμιναρίου της Πάτρας. Δεν είναι τυχαίο ότι χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο γεγονός των τελευταίων χρόνων τόσο σε επίπεδο εκπαίδευσης όσο και σε θέμα οργάνωσης... Ο λόγος για τον σύνδεσμο... Μαγνησίας που αναφέρει:

Το Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Μαγνησίας με αφορμή το σεμινάριο διαιτησίας για τους διαιτητές Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας συγχαίρει τους επιτυχόντες διαιτητές-μέλη του για την επιτυχημένη παρουσίας τους για ακόμη μια φορά σε σεμινάρια των Εθνικών κατηγοριών και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά.

Επίσης συγχαίρει και τους διαιτητές που συμμετείχαν στο αντίστοιχο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη για τους διαιτητές Β και Γ Εθνικής κατηγορίας.

Ακόμα συγχαίρει το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας και μέλος του ΣΔΚΜ κ. Κορομηλά Κων/νο για την άψογη παρουσία και διδασκαλία του στις εργασίες του σεμιναρίου αποσπάζοντας τα θετικά σχόλια όλων των συμμετεχόντων για τη δουλειά του.

Επιπλέον συγχαρητήρια αξίζουν και στον π. Διεθνή Διαιτητή και έτερο Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας κ. Πιτσίλκα Νικόλαο ο οποίος δίδαξε με απόλυτη επιτυχία στις εργασίες του σεμιναρίου.

 Η παρουσία των δυο εκ των κορυφαίων διαιτητών παγκοσμίως στο σεμινάριο, με την εμπειρία και τις παραστάσεις τους, μετέδωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις γνώσεις τους συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της Ελληνικής Διαιτησίας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας που με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυση του, διοργάνωσε το σεμινάριο και μια άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, τους ευχόμαστε δε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και ζήλο. Τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία στην πόλη της Πάτρας και την άρτια διοργάνωση του Σεμιναρίου εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο όλα τα προαπαιτούμενα για ένα σεμινάριο αντάξιο του επιπέδου της Ελληνικής Διαιτησίας".

Ικανοποιημένος ο σύνδεσμος από την οργάνωση του σεμιναρίου της Πάτρας Reviewed by THE REFEREES on 7:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.