Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το Ebasket συμπεριέλαβε τον Βασιλακόπουλο στο βιβλίο Γκίνες!!! (είναι ο γηραιότερος άνθρωπος σε όλο τον κόσμο αφού η Γαλλίδα Ζαν Καλμάν πέθανε σε ηλικία 122 χρόνων και 164 ημερών...)

Αναζητήσαμε το μακροβιότερο άτομο που έχει ποτέ αναφερθεί και καταγραφεί επίσημα και βρήκαμε τη Γαλλίδα Ζαν Καλμάν (1875-1997), η οποία πέθανε σε ηλικία 122 ετών και 164 ημερών! Ο αναμφισβήτητα μακροβιότερος άνδρας ήταν ο Ιάπωνας Γιροεμόν Κιμούρα (1897–2013), ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 116 ετών και 54 ημερών. Αλλά το Ebasket συμπεριέλαβε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στο βιβλίο Γκίνες, αφού σύμφωνα με τους πρόχειρους υπολογισμούς του πρέπει να είναι περίπου 130 χρόνων!!!

Απίστευτα πράγματα… Το Ebasket μπέρδεψε τη …βούρτσα με το… τσιμπιδάκι και …αποκάλυψε την πραγματική ηλικία του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος μάλλον πρέπει να είναι μεταξύ 120 και 130 χρόνων. Κάτι σαν την Αμφίπολη δηλαδή… Αυτό που γράφτηκε δεν έχει ξαναειπωθεί και το γέλιο έπεσε σαν βροχή με το άκουσμα της μεγαλειώδους ειδήσεως. Προσέξτε λοιπόν, τι έκανε το Ebasket…

Μπέρδεψε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο της ΕΟΚ με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο του ΣΕΓΑΣ!!! Το πιάσατε;

Κρατήστε το να μην σας φύγει…

Τι έκανε ο μπαγάσας ο δημοσιογράφος. Μπέρδεψε τον Γιώργο Βασιλακόπουλο του Εθνικού Αθηνών με τον πρόεδρο της ΕΟΚ!!!

Ο πρώτος δούλευε στην εταιρία του Ισθμού και ήταν μέλος του ΣΕΓΑΣ. Ήταν και έφορος του Παναθηναϊκού στο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ο… τζούνιορ, τότε ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού!!! Το 1968 ο πρόεδρος της ΕΟΚ ήταν προπονητής στον Εθνικό, αλλά όχι Αθηνών αλλά Πειραιά!!!

Είναι μια ...λεπτομέρεια, αλλά σίγουρα απέχει αρκετά χιλιόμετρα και από την αλήθεια.

Και νομίζει ο μπαγάσας ότι ο ένας Βασιλακόπουλος κι ο άλλος είναι το ίδιο πρόσωπο!!!


Το Ebasket συμπεριέλαβε τον Βασιλακόπουλο στο βιβλίο Γκίνες!!! (είναι ο γηραιότερος άνθρωπος σε όλο τον κόσμο αφού η Γαλλίδα Ζαν Καλμάν πέθανε σε ηλικία 122 χρόνων και 164 ημερών...) Reviewed by THE REFEREES on 11:26 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.