Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άμεση αντίδραση του Λυμπεράτου στην επιστολή - καταγγελία του συνδέσμου Πειραιά!!! (κλείστηκε ραντεβού για τη λύση του ζητήματος)

Η επιστολή του Γαβριήλ ταρακούνησε την ΕΣΚΑΝΑ, που αποφάσισε να αναλάβεθι δράση. Για να πούμε την αλήθεια, του Βαγγέλη Λυμπεράτου δεν του άρεσε το έγγραφο που τους έστειλε ο πρόεδρος, Γαβριήλ και έτσι αποφάσισε άμεσα να κλειστεί ραντεβού...
στα μέσα της εβδομάδας.

Θα είναι επίσης, ο ΚΕΔάρχης του Πειραιά, Ανδρέας Τσαγκαμίλης, ο ΚΕΔάρχης της Αθήνας, Θόδωρος Βιδάλης και μάλλον και μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Βεβαίως και υπάρχει δυσαρέσκεια προς την πλευρά του προέδρου στο σύνδεσμο για την ενέργειά του, όμως προέχει η ηρεμία.

Ένα ακόμα θέμα που θα τεθεί, πλην των διαιτητών που δεν ορίζονται, είναι και η κλήση σε απολογία του πρώην μέλους της ΟΔΚΕ, Ασημομύτη, κάτι που θέλουν πολλοί ρέφερις.

"Σκοντάφτει" όμως, στις σχέσεις που διατηρεί με παράγοντες του συνδέσμου.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ασημομύτης δεν ασχολήθηκε ούτε δευτερόλεπτο με τον σύνδεσμο, τον οποίο και δεν βοήθησε στο ελάχιστο αν και ήταν μέλος της ομοσπονδίας.

Αυτά προς το παρόν και έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις...
   
Άμεση αντίδραση του Λυμπεράτου στην επιστολή - καταγγελία του συνδέσμου Πειραιά!!! (κλείστηκε ραντεβού για τη λύση του ζητήματος) Reviewed by THE REFEREES on 5:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.