Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Έμπειρος διαιτητής εν ώρα δράσης... (μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του)

Ένας έμπειρος διαιτητής "έδωσε τα φώτα" του και μοιράστηκε κρυφά μυστικά της διαιτησίας. Όπως φαίνεται, ο εμπειρότατος ρέφερι ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη διαιτητική δράση και να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του, προκειμένου ο χώρος να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις και την εμπειρία του από άλλο πόστο. Αναφερόμαστε στον...
Γιώργο Ξανθό, ο οποίος πραγματοποίησε σεμινάριο για τους προπονητές της Ρόδου.

Τους ζήτησε να είναι ήρεμοι στον πάγκο, να μην αποπροσανατολίζονται από σφυρίγματα που δεν τους αρέσουν, ενώ τους φρέσκαρε τη μνήμη με τους κανονισμούς.

Μαζί του ήταν και ο Άρης Φάκαρος, πρόεδρος του συνδέσμου, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον δει να συμπεριλαμβάνεται στο ΔΣ της ΟΔΚΕ μετά τις εκλογές.

 Το «παρών» έδωσαν οι εξής προπονητές: Στάθης Βλαχοδήμος, Κώστας Δόσπρας, Κώστας Λιβιεράτος, Κυριάκος Μάγος, Νίκος Μοσχοβάκος, Χρήστος Μπίλιας, Γιάννης Μωραΐτης, Σάκης Ξυπολιτάς, Πάνος Παναγιωταράκος, Νικήτας Παχούντης, Δημήτρης Σαρίκας, Νίκος Φραγκεσκάκης και Τσαμπίκος Βασιλαράκης.


Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Έμπειρος διαιτητής εν ώρα δράσης... (μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του) Reviewed by THE REFEREES on 4:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.