Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Πανταχού παρών" είναι δραστήριος σύνδεσμος διαιτητών!

Ιδιαίτερα κινητικός είναι διαχρονικά ένας σύνδεσμος διαιτησίας. Όπου διεξάγεται μια καλή εκδήλωση διαθέτει τα μέλη του, τα οποία γεμίζουν από γνώση και εμπειρία. Παράλληλα, όμως, οι διαιτητές μετέχουν σε αθλητικές και κοινωνικές δράσεις προς όφελος της νεολαίας. Αναφερόμαστε στον σύνδεσμο διαιτητών...
Θράκης, όπου το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου 2016, συμμετείχε στο 5ο τουρνουά Basketball 3 on 3 που διοργάνωσε ο Γ.Σ. ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ,  στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου της πόλης της Ορεστιάδας.

Ένα μικρό μπασκετικό πάρτι στήθηκε στις τέσσερις μπασκέτες του ανοιχτού χώρου στο βόρειο Έβρου, όπου αθλητές, μικροί και μεγάλοι, συνδύασαν τον αθλητισμό και τη διασκέδαση με δυνατούς αγώνες και  έπαθλα.

Ο Σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει το  Σωματείο «Γ.Σ. ΦΙΛΙΑ» για την ευκαιρία που έδωσε στους διαιτητές του να συμμετάσχουν και φέτος στη διοργάνωση και να το συγχαρεί  για την άρτια οργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά.

Επίσης συγχαίρει τους αθλητές για την αρμονική συνεργασία τους και όλο τον  κόσμο που τίμησε τη συμμετοχή των Διαιτητών με το χειροκρότημά του.


"Πανταχού παρών" είναι δραστήριος σύνδεσμος διαιτητών! Reviewed by THE REFEREES on 8:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.