Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Τα νέα μέλη της ΟΔΚΕ μπήκαν στα γραφεία και παρέλαβαν με αρκετή γκρίνια από τους παλιούς! (εμφανίστηκαν οι Ιωάννου, Ασλανίδης, απουσίαζε ο Καφφές...)

Όπως γνωρίζαμε από την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές, δεν παρευρέθηκε στην παράδοση - παραλαβή του ΔΣ προφανώς διότι είχε πιο σοβαρές δουλειές στην Αθήνα. Αντίθετα, παρουσιάστηκαν οι...
Ιωάννου και Ασλανίδης, ο γενικός γραμματέας και ο ταμίας, οι οποίοι και παρέδωσαν αλλά με πολλή γκρίνια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν άρεσε στα πρώην μέλη της διοίκησης η παρουσία του δικηγόρου, κ. Κατσακιώρη, με συνέπεια να ζητήσουν την ...αποβολή του από την αίθουσα!!!

"Θα φωνάξω και εγώ το δικηγόρο μου..." ψέλλισε ο Ασλανίδης, μόνο που προφανώς δεν είχε αντιληφθεί ακόμα ότι αποτελεί παράγοντας περασμένης διοίκησης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Ιωάννου, ο οποίος δυσαρεστήθηκε κι αυτός και ανέφερε ότι πλέον, τα ψέματα τελείωσαν και ότι οι διαιτητές ζητούν τα χρήματά τους από την ΕΟΚ και τον Βασιλακόπουλο...

Τελικά αποφεύχθηκαν δυσάρεστες καταστάσεις, αφού οι Παναγιώτης Ντάβαρης, Αλέκος Σιμητόπουλος, Γιώργος Ηπιώτης, Γιώργος Μηναρετζόπουλος, Στέλιος Βιτζηλαίος και Γιάννης Δεσάρτης ήταν ήρεμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.