Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέες αποκαλύψεις των Γκρίζων Λύκων που συνεχίζουν σεμνά και ταπεινά: ΚΑΠάρωσε τη θέση τη Β' εθνική ο πτέραρχος Οικονόμου!!! (δείτε τα δημοσιεύματα και βγάλτε συμπεράσματα)

Οι Γκρίζοι Λύκοι, ως γνωστό, κάνουν πραγματικό ρεπορτάζ, χωρίς εμπάθεια και κακοπροαίρετη διάθεση. Δεν το λέμε εμείς αλλά τα δημοσιεύματα που γράψαμε για το θέμα της Αγίας Παρασκευής, που σήμερα δικαιώθηκε. Οι Γκρίζοι Λύκοι προέβησαν σε αποκαλύψεις...
Με τίτλο "Πυρ ομαδόν από σωματεία προς την ΕΟΚ!!! (ραντεβού τον Σεπτέμβρη...)" (πατήστε εδώ) είχαμε γράψει επ' ακριβώς την κίνηση που θα έκανε ο ΚΑΠ από τον Ιούλιο!!!

Ενώ άλλοι κοιμόντουσαν όρθιοι, εμείς αποκαλύψαμε τι θα έκανε ο Οικονόμου.

Και συνεχίζουμε...

Στις 13 Σεπτεμβρίου αποκαλύψαμε τη συνάντηση του Οικονόμου με παράγοντες της ΕΟΚ, όπου τους ζήτησε να περάσουν θέματα για να μην υποστηρίξει την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Τίτλος; "Θέλει να ΚΑΠαρώσει θέση ο Οικονόμου μέσω ΑΣΕΑΔ!!! (όλο το παρασκήνιο για τον πρόεδρο της Αγίας Παρασκευής και τις σχέσεις του με το στράτευμα)" (πατήστε εδώ).

Και συνεχίζουμε...

Δύο ημέρες αργότερα, στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ κάποιοι άλλοι εξακολουθούσαν να ...ονειρεύονται παστίτσιο, εμείς αποκαλύπταμε την πάσα αλήθεια: "Εκδικάστηκε σήμερα στο ΑΣΕΑΔ η υπόθεση του ΚΑΠαρώματος μιας θέσης στη Β'!!! (ο Οικονόμου ζητάει αναβολή των πρωταθλημάτων...)" (πατήστε εδώ).

Και πραγματικά η ΕΟΚ άφησε εκτός το ματς του Εσπέρου Πατρών!!!

Πραγματικά σας μεταφέραμε όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης και σας αποκαλύψαμε θέματα που άλλοι δεν γνώριζαν.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση... 
Νέες αποκαλύψεις των Γκρίζων Λύκων που συνεχίζουν σεμνά και ταπεινά: ΚΑΠάρωσε τη θέση τη Β' εθνική ο πτέραρχος Οικονόμου!!! (δείτε τα δημοσιεύματα και βγάλτε συμπεράσματα) Reviewed by THE REFEREES on 11:52 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.