Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Έχει γίνει της μόδας στο μπάσκετ: Ορκωτός λογιστής μπαίνει στην ΟΔΚΕ και ξεψαχνίζει το ταμείο!!! (μετά τον ΕΣΑΚΕ τώρα και στην ομοσπονδία)

Η νέα διοίκηση παρέλαβε σήμερα από τον ταμία και τον γενικό γραμματέα και απομένει, πλέον, ο πρόεδρος που την "σκαπούλαρε" από τη σημερινή συνάντηση. Μετά όμως, από την παράδοση - παραλαβή τα μέλη συνεδρίασαν και αποφάσισαν την ανάγκη...
να οριστεί ορκωτός λογιστής προκειμένου τη νυν μέλη να γνωρίζουν επ' ακριβώς τι γίνεται στο ταμείο τα τελευταία δέκα χρόνια.

Όπως στον ΕΣΑΚΕ που διαπιστώθηκε οικονομικό άνοιγμα ύψους 45χιλ. ευρώ τα τελευταία τέσσερα, έτσι και στην ΟΔΚΕ θα μπει ορκωτός λογιστής διότι οι παράγοντες της ομοσπονδίας θέλουν να μεταφέρουν στο νέο ΔΣ, που θα προκύψει από τις εκλογές που θα γίνουν λογικά μέσα στο 2016, όλα τα γεγονότα.

Αλλά και οι πρόεδροι συνδέσμων πρέπει να γνωρίζουν που δαπανήθηκε το κάθε ευρώ, τι χρήματα συγκεντρώθηκαν στο ταμείο τα τελευταία δέκα χρόνια και γενικώς, να διαπιστώσουν όλοι αν έχει δημιουργηθεί οικονομικό έλλειμμα.

Όλοι φανταζόμαστε ότι δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και ότι τα συμβούλια όλα αυτά τα χρόνια προσέχουν για να έχουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.