Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Προσοχή, προσοχή: Όσοι διαιτητές δεν κατάφεραν να τρέξουν, ξανατρέχουν σύντομα... (πότε και που...)

Υπήρξαν κάποιοι διαιτητές που δεν κατάφεραν να βγάλουν τα αγωνιστικά τεστ λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων υγείας ή τραυματισμού. Δεν αναφερόμαστε σ' αυτούς που δεν κατάφεραν να περάσουν τα τεστ επειδή δεν είχαν τις αντοχές. Λοιπόν, πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε...

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ γνωστοποιεί πως την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, θα διενεργηθεί επαναληπτική αγωνιστική εξέταση των διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και ώρα 11.00, σε τόπο που θα γνωστοποιηθεί σύντομα. 

Στην εξέταση αυτή θα προσέλθουν οι διαιτητές που θα ειδοποιηθούν σχετικά από την Επιτροπή.

ΥΓ1. Η ΚΕΔ/ΕΟΚ εφιστά την προσοχή σας στην επιμέλεια που απαιτείται για τη διατήρηση της πρέπουσας φυσικής κατάστασης και εικόνας ενός Διαιτητή Εθνικών Κατηγοριών, καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Αν ωστόσο η Επιτροπή διαπιστώσει πλημμέλειά σας ως προς τούτο, προσβλέπει στη συμμόρφωσή σας εντός 30 ημερών, ώστε να αποφύγει να βρεθεί στη δύσκολη θέση του πειθαρχικού ελέγχου.

ΥΓ2. Σε λίγο θα σας εξηγήσουμε τι θέλει να πει ο ...ποιητής.
Προσοχή, προσοχή: Όσοι διαιτητές δεν κατάφεραν να τρέξουν, ξανατρέχουν σύντομα... (πότε και που...) Reviewed by THE REFEREES on 4:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.