Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο πρόεδρος Γκόντας δήλωσε "παρών" στο πρώτο ΔΣ του ΣΕΔΚΑ μετά τον "εμφύλιο"!!! ("ήρθα για να μείνω, δεν ήρθα για να φύγω...")

Χθες Δευτέρα διεξήχθη το πρώτο συμβούλιο στον ΣΕΔΚΑ, μετά την απομάκρυνση των διεθνών από το ελληνικό πρωτάθλημα. Το πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Σπύρος Γκόντας, εξέχουσα προσωπικότητα της διαιτησίας και πρόεδρος στο μεγαλύτερο σύνδεσμο διαιτησίας, αφού όλοι ανέμεναν ν' ακούσουν από τα χείλη του για το αν θα μείνει ή θα φύγει από το συμβούλιο. Ο Γκόντας είπε...
ξεκάθαρα ότι η ενασχόλησή του στην Ευρωλίγκα και το Γιούροκαπ και ο αποκλεισμός του από το ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα τον επηρεάσει στο ελάχιστο.

Άλλωστε, τρέφει εκτίμηση στο πρόσωπο του Βασιλακόπουλου και έχει εμπιστοσύνη στην ΕΟΚ.

"Δεν συντρέχει λόγος να φύγω" ανέφερε και άφησε να εννοηθεί ότι θα το πράξει εφόσον δημιουργηθεί πρόβλημα στην πορεία.

Γι' αυτό και ζήτησε σκληρή δουλειά από τα μέλη, ώστε να στεφθούν από επιτυχία ο χορός του ΣΕΔΚΑ και η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Έγινε γνωστό ότι στο ταμείο του συνδέσμου προστέθηκαν ακόμα κάπου τρία χιλιάρικα συγκριτικά με την περασμένη χρονιά, άρα όλα είναι αψεγάδιαστα.

Όχι όπως σε άλλα ταμεία, που υπάρχουν μόνο ...αράχνες.

Όπως μάθαμε, ο Παναγιώτης Ντάβαρης ενημέρωσε τους παράγοντες του συνδέσμου για τα όσα είδε και άκουσε στην ΟΔΚΕ όλο αυτό το διάστημα.

Και φανταζόμαστε ότι σίγουρα θα έφριξε...
Ο πρόεδρος Γκόντας δήλωσε "παρών" στο πρώτο ΔΣ του ΣΕΔΚΑ μετά τον "εμφύλιο"!!! ("ήρθα για να μείνω, δεν ήρθα για να φύγω...") Reviewed by THE REFEREES on 5:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.