Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η λειτουργία της επιτροπής αναζήτησης διαιτητικών ταλέντων και ο καθορισμός πεδίων δράσης... (πως θα ανεβαίνουν οι νέοι ρέφερις)

Η επιτροπή για την αναζήτηση ταλέντων στη διαιτησία έχει ξεκινήσει δειλά - δειλά να κινείται. Επί το έργον τα μέλη της, που είναι αυτά της ΚΕΔ συν τον Κώστα Ρήγα. Ο στόχος είναι να βγαίνουν συνεχώς νέοι διαιτητές, οποίοι θα έχουν τις δυνατότητες να εξασφαλίσουν το χρίσμα του διεθνή. Όπως θα γνωρίζετε τα πράγματα είναι δύσκολα...
αφού το υπάρχον καθεστώς δεν ευνοούσε την εξέλιξη των ρέφερις.

Αντιθέτως, αποτελούσε τροχοπέδη για πολλούς οι οποίοι δεν είχαν διασυνδέσεις με τα ανώτατα διαιτητικά κλιμάκια.

Το κάθε μέλος, λοιπόν, ορίζεται περιφερειάρχης και υπεύθυνος για τις περιοχές που διαμένει, με τους Κώστα Μουζάκη και Κώστα Ρήγα να μοιράζονται την Αττική.

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι τα μέλη δεν θα μπορούν να βλέπουν διαιτητές σε άλλες περιφέρειες.

Οι Μουζάκης και Ρήγας, δηλαδή, αν το θέλουν, μπορεί να παρακολουθήσουν διαιτητές από την επαρχία, αρκεί να μην επιβαρύνουν την ομοσπονδία.

Ήτοι, με δικά τους χρήματα.

Η πρόταση για τις έδρες έγινε κυρίως, για οικονομικούς λόγους, αλλά δεν επιβάλει σε κανέναν που θα κινηθούν και σε ποια περιοχή θα βρεθούν.

Αν, δηλαδή, το μέλος έχει τα χρήματα και την ευχαρίστηση να διανύσει χιλιόμετρα και να δει διαιτητές, μπορεί να το πράξει.

Υπεύθυνος όμως, είναι αυτός που επιβλέπει την περιφέρεια. 
Η λειτουργία της επιτροπής αναζήτησης διαιτητικών ταλέντων και ο καθορισμός πεδίων δράσης... (πως θα ανεβαίνουν οι νέοι ρέφερις) Reviewed by THE REFEREES on 5:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.