Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Λάτρης της ...κορώνας ο Γιάννης Ιωαννίδης!!! (που βρέθηκε και για ποιο λόγο)

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αποδεικνύεται λάτρης της ...κορώνας. Χωρίς πλάκα, τώρα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης έκανε χαρές μόλις άκουσε για ...πρίγκιπες γι' αυτό και πήρε το πρώτο αεροπλάνο και βρέθηκε...
στην Αθήνα για να βρεθεί στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του αστυνομικού τμήματος Πεντέλης και των αστυνομικών του Μονακό!!!

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Ιωαννίδη λένε ότι είναι λάτρης του πριγκιπάτου, αυτής της μικρής έκτασης στην Κυανή ακτή που μπήκε στο χάρτη λόγω της λάμψης που της προσέδωσε η Γκρέις Κέλι.

Για όσους δεν ξέρουν καλά τι σημαίνει "Μονακό", να πούμε ότι είναι κατοικία 38.000 ατόμων, από τους οποίους ο ένας στους τρεις είναι εκατομμυριούχος!!!

Βρίσκεται μάλιστα στην πρώτη θέση τις λίστας των κρατών με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα...

Πως έγινε αυτό;

Εδώ λοιπόν, είναι η ουσία που ο Ιωαννίδης γουστάρει το Μονακό.

Το πρώτο πράγμα είναι η χαμηλή φορολόγηση, αφού από το 1869 το πριγκιπάτο έχει ξεφορτωθεί εντελώς τον φόρο εισοδήματος για τους υπηκόους του ενώ και οι εναπομείναντες φορολογικοί συντελεστές για εταιρείες και ιδιώτες είναι ιδιαίτερα χαμηλοί.

Το δεύτερο είναι η προσέλκυση των πλούσιων με το εκλεπτυσμένο lifestyle του.

Προσθέστε την πολιτική σταθερότητα, ρίξτε και ένα ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων γεμάτο με διοργανώσεις όπως το διάσημο Γκραν Πρι της πόλης, για να καταλάβετε για ποιο λόγο ο Ιωαννίδης θεωρεί πρότυπο το Μονακό.

Όπως λέμε Ελλάδα... Καμία σχέση...
Λάτρης της ...κορώνας ο Γιάννης Ιωαννίδης!!! (που βρέθηκε και για ποιο λόγο) Reviewed by THE REFEREES on 10:12 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.