Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιος απομακρύνεται από συμβούλιο συνδέσμου και γιατί... (έχουμε γενική συνέλευση)

Αιφνίδια σύνδεσμος αποφάσισε να κάνει γενική συνέλευση για να απομακρύνει μέλος από το διοικητικό συμβούλιο. Τι έχει συμβεί, αναρωτιόντουσαν όλοι. Λοιπόν για να τα βάλουμε σε μια σειρά, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του...
ΣΥ.Δ.Κ.Ν.Α. σύμφωνα με τα άρθρα 14 του καταστατικού του συνδέσμου, καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση με θέματα ημερησίας διάταξης :


Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.


Εκλογή ενός (1) τακτικού μέλους Δ.Σ. λόγω μη δηλώσεως εν ενεργεία διαιτητού Καλαθοσφαίρισης κ. Βουράκη Ιωσήφ.


Εκλογή δυο (2) αναπληρωματικών μελών Δ.Σ.


Εκλογή δυο (2) τακτικών μελών εξελεγκτικής επιτροπής λόγω παραιτήσεως των μελών κ. Κουράντη Φίλιππου και κ.Τζίμη Βασιλείου.


Η  Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συνδέσμου (Σοφοκλέους  261, Καλλιθέα).


Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την ίδια μέρα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στον ίδιο χώρο ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων.


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη τα οποία δεν έχουν χρηματικές οφειλές προς τον σύνδεσμο και τα οποία έχουν υποβάλλει δηλώσεις εν ενεργεία και μη ενεργεία για την περίοδο 2016-2017 σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό διαιτησίας της  Ο.Δ.Κ.Ε..
Ποιος απομακρύνεται από συμβούλιο συνδέσμου και γιατί... (έχουμε γενική συνέλευση) Reviewed by THE REFEREES on 11:24 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.