Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αντρίκεια δήλωση Μπασούρη: "Θέλω να επιστρέψουν στην Α1 οι Γκόντας και Κορομηλάς..." ("η ΕΣΚΑ δίνει μάχη για τη διαιτησία")

Για μια ακόμα χρονιά ο Δημήτρης Μπασούρης, πρόεδρος της ΕΣΚΑ, πήρε το περισσότερο χειροκρότημα από τους διαιτητές της Αθήνας. Γνωρίζουν άλλωστε, ότι πάντοτε είναι δίπλα τους και πάντα προσπαθεί να τους βοηθήσει. Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ όταν πήρε το λόγο...
ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με την απουσία των Γκόντα και Κορομηλά από το πρωτάθλημα της Α1 και ξεκαθάρισε ότι όταν είναι ανεπίτρεπτο να μην σφυρίζουν στο πρωτάθλημα.

"Προσπάθησα πολλές φορές να επιστρέψουν στο πρωτάθλημα, όμως εγώ τους επιτρέπω να διευθύνουν αγώνες της ένωσης" είπε ο ταμίας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ και εξήγησε:

"Όταν μάλιστα τέθηκε το θέμα να φύγει ο Γκόντας από πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ είπα στον Βασιλακόπουλο ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Θα τον αφήσουμε εκεί γιατί αξίζει.

Εμείς θα συνεχίσουμε να σας αγαπάμε αλλά και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας να παίξουν οι Γκόντας και Κορομηλάς στο πρωτάθλημα. Η ΕΣΚΑ δίνει μάχη για τους διαιτητές.


Αντρίκεια δήλωση Μπασούρη: "Θέλω να επιστρέψουν στην Α1 οι Γκόντας και Κορομηλάς..." ("η ΕΣΚΑ δίνει μάχη για τη διαιτησία") Reviewed by THE REFEREES on 5:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.