Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Σας ευχαριστούμε θερμά κύριε Καφφέ για τα καλά σας λόγια! (καλό βράδυ και καλή τύχη στα νέα ενδιαφέροντά σας...)

Ο έκπτωτος πρόεδρος, Ηλίας Καφφές και η χειρότερη διοίκηση όλων των εποχών έχουν μπει ήδη, στο χρονοντούλαπο της διαιτητικής ιστορίας. Δυστυχώς, ο Λαρισαίος θ' αποτελέσει ως ο χειρότερος πρόεδρος που έχει περάσει από την ΟΔΚΕ, ως ο παράγοντας που κατασυκοφάντησε τον ίδιο του το χώρο κατά τον πέρασμα του, ως ο άνθρωπος που προσπάθησε να φιμώσει και να σπιλώσει ελεύθερες φωνές εντός του χώρου, όπως βέβαια και την ελεύθερη διαιτητική φωνή στο διαδίκτυο...
Ας είναι...

Εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον ίδιο, διότι καταλαβαίνουμε ότι ήθελε να επιβάλλει τη φωνή του, επεδίωκε να παραμείνει χρόνια στο χώρο της ΟΔΚΕ γι' αυτό άλλωστε έκανε και ρουσφέτια, ακόμα και οικονομικά, με αντάλλαγμα την υπακοή.

Εμείς όμως, του χαλάσαμε όλη την ιστορία που πήγε να χτίσει και το έχουμε συνειδητοποιήσει...

Εμείς τον ξεσκεπάσαμε...

Εμείς αποκαλύψαμε όλο το σχέδιο που είχε δημιουργήσει ο ίδιος και οι συν αυτώ...

Κι αυτό προφανώς, τον πείραξε.

Δυστυχώς, άκουσε λάθος ανθρώπους και υπέπεσε σε σωρεία λαθών.

Δεν του κρατάμε κακία, αντιθέτως τον συμπονούμε.

Και θα τον ευχαριστήσουμε για τα καλά του λόγια, όπως τα διαβάσαμε στο έγγραφο που άφησε και το οποίο το έδωσε προς δημοσίευση στο Ebasket.

Ανήμερα των γενεθλίων μας στο facebook.

"Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι ένα λαθρόβιο και ανυπόγραφο χαμηλότατου επιπέδου blog, επηρεάζοντας αρνητικά τους διαιτητές της Καλαθοσφαίρισης, πλήττοντας καθημερινά το κύρος, την προσωπικότητα και το έργο μου, με χαρακτηρισμούς προσβλητικούς, μειωτικούς και καθόλα δυσφημιστικούς".

Δύο άνθρωποι που συνέβαλαν τα μάλα ώστε να μας διαβάζουν οι διαιτητές, οι κριτές και οι παράγοντες του μπάσκετ είναι ο ίδιος και ο πιστός του φίλος τα τελευταία χρόνια, ο Σάντσο Πάντσα, ο οποίος τον παρέσυρε σε ενέργειες που του στοίχισαν σε κύρος.

Ανήμερα των γενεθλίων μας του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στα νέα του ενδιαφέροντα και του ζητάμε να μην αποχωρήσει από τις τρεις θέσεις που έχει:


  • Πρόεδρος του συλλόγου Βετεράνων Αθλητών στίβου νομού Λάρισας. 
  • Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου στίβου Α.Σ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ Λάρισας.
  • Πρόεδρος του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ νομού Λάρισας.

Θα είναι μια ακόμα μαχαιριά στην καρδιά του στίβου και του μπριτζ, εκτός από της διαιτησία.

Θα θέλαμε ωστόσο, να τον δούμε σε ακόμα περισσότερες προεδρίες, ώστε να συντηρηθούν και οι συνεργάτες του.

Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, γιατί πέρα από την πλάκα ήταν αρκετά καλή πλην των τελευταίων τριών χρόνων με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις που μας έδινε ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια, καθώς αποτέλεσε για εμάς μια κινητή διαφήμιση.

Ούτως ή άλλως, ο Ηλίας Καφφές ανήκει πλέον στο παρελθόν της διαιτησίας και άρα, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά μαζί του.

Εκτός κι αν μας στείλει ξανά, όπως συνέβη και στο παρελθόν, τις νέες μεγάλες συνεργασίες που κλείνει με το δήμο Λάρισας και τα εκατομμύρια που θα μπουν στην εταιρία του.

Και δεν θα έχει ανάγκη τότε τα 500 ευρώ που λάμβανε μηνιαίως από το ταμείο της ΟΔΚΕ με τον κωδικό: "Δημόσιες Σχέσεις Προέδρου"...

Καλό βράδυ, κύριε Ηλία Καφφέ και καλή τύχη στη συνέχεια...
Σας ευχαριστούμε θερμά κύριε Καφφέ για τα καλά σας λόγια! (καλό βράδυ και καλή τύχη στα νέα ενδιαφέροντά σας...) Reviewed by THE REFEREES on 10:09 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.