Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Τα φώτα έπεσαν σε ένα μικρό αλλά ...στρατηγικό πλέον σύνδεσμο

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην εκδήλωση που έκανε ένας μικρός αλλά στρατηγικός σύνδεσμος. Το τελευταίο καιρό έχει στρέψει πάνω του τα διαιτητικά φώτα και αυτό είναι αρκετά καλό. Όπως μάθαμε οι διαιτητές...
του Κιλκίς έκοψαν την πίτα τους στην κοσμική ταβέρνα ΠΑΣΣΑΣ.
Τιμήθηκαν από το σύνδεσμο ο διεθνής διαιτητής και μέλος κεδ εκασκεμ ΤΑΝΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και τα μέλη του συνδέσμου ΖΗΣΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και ΧΑΛΔΟΓΕΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ.
Από την ομοσπονδία παρόν ήταν ο ειδικός γραμματέας και μέλος του συνδέσμου μας ΕΛΕΥθΕΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ και το μέλος ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΝΙΑΜΗΝ .
Απο πλευράς συνδέσμων δυνατή παρουσία από το σύνδεσμο Θεσσαλονίκης με την παρουσία του προέδρου ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ ΚΩΣΤΑ από σύνδεσμο Ημαθίας ο γεν γραμματέας ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΗΣ Σωκράτης και μέλη του συνδέσμου από σύνδεσμο ΣΕΡΡΩΝ ο ΝΑΛΕΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ και μέλη του συνδέσμου , μέλη του συνδέσμου ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ .
Επισης ο πρόεδρος κεδ εκασκεμ ΚΑΛΟΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και εκπρόσωπος της Ενωσης μας ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωστας, ο δήμαρχος ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ Χρηστος , ο πρόεδρος του νομικού προσώπου ΔΕΝΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ και ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Αξιούπολης ΖΗΛΕΛΙΔΗΣ Κωστας.
Ο σύνδεσμος πρόσφερε μια ανθοδέσμη στην γνωστή σε όλους μας γραμματέα της ένωσης ΜΙΜΗ.Την πίτα ευλόγησε ο ΠΑΤΕΡ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ,και την έκοψε ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου μας ΚΑΛΑΒΑΖΗΣ ΚΥΡΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.