Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Ποιος σύνδεσμος έλαμψε με το κοινωνικό έργο που προσφέρει...

Είναι από τις στιγμές που αισθανόμαστε υπερήφανοι. Όχι μόνο εμείς αλλά ολόκληρος ο χώρος της διαιτησίας. Ένας δραστήριος σύνδεσμος κινητοποιήθηκε και πέτυχε έναν σημαντικό άθλο. Αναφερόμαστε στο σύνδεσμο διαιτητών...

Λέσβου ο οποίος έκανε προσπάθεια να βοηθήσει έναν συνάνθρωπο.

Η ανταπόκριση του Λεσβιακού μπασκετικού κόσμου και όχι μόνο,ήταν συγκινητική σε μια προσπάθεια που έγινε από τον Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ να μαζευτεί ένα χρηματικό ποσό για κάποιον συμπολίτη μας που το έχει πραγματική ανάγκη.
Έτσι λοιπόν χθες το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδήγησαν στο κλειστό γυμναστήριο Νεαπόλεως όπου πραγματοποιήθηκαν δύο αγώνες ζωής όπως τους ονομάσαμε. Το γήπεδο κατάμεστο από συμπολίτες μας όπου μαζεύτηκαν να παρακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις μεταξύ των βετεράνων και των επίλεκτων.
Η ατμόσφαιρα γιορτινή,η μουσική που ακουγόταν από τα μεγάφωνα έδινε τον ρυθμό στο ζέσταμα των βετεράνων. Η ομάδα της Κα Ξυλά Νάντιας (the lions) προσέφερε χορευτικό θέαμα στις ανάπαυλες του αγώνα, με το κοινό να χειροκροτεί συνεχώς τα κορίτσια.
Με την λήξη του αγώνα των Βετεράνων την σκυτάλη πήραν οι αθλητές όπου επιχείρησαν κάποια καρφώματα με τον κόσμο να αποθεώνει κάθε τους προσπάθεια και η κριτική επιτροπή να δυσκολεύεται να βγάλει νικητή.
Αφού τα κατάφερε στον νικητή Τσαπώνη κων/νο της όμαδας της ΓΕΡΑΣ δόθηκε ένα συμβολικό δώρο και ετοιμάστηκαν να ριχτούν στην μάχη οι ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ....
Βορράς VS Νότος,οι καλύτεροι του νησιού όπως έκριναν οι coaches Κος Γαρμπιδάκης και Κος Καραγιάννης ξεκίνησαν να αγωνίζονται με μεγάλο πάθος και το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και όσο οι επίλέκτοι έπαιρναν τις ανάσες τους κάποιοι συμπαίκτες τους ρίχτηκαν στην μάχη των τριπόντων με τους Κατουσέλλη από την ομάδα του βορρά και Μισαηλίδη από την ομάδα του νότου να φτάνουν στον τελικό όπου η εμπερία(Κατουσέλλης) κέρδισε τα νιάτα(Μισαηλίδης). Σ'όλους τους συμμετέχοντες μετά το πέρας της εκδήλωσης μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλια για να θυμούνται αυτή την μέρα.

Νοιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ'όλους τους συμπολίτες μας(εντός και εκτός νησιού),τις όμαδες του νησιού,την Ε.Ο.Δ,τους τοπικούς φορείς(κο Ταμβακελλη Μιχαλη και κο Κατσαβελλη Παναγιωτη),τους χορηγούς επικοινωνίας μας (EMΠΡΟΣ και SPORTLESVOS) και σε τόσους ακόμα που δεν απαριθμούνται γιατ;I η ανταπόκριση ήταν τεράστια.
Νικητές και ηττημένοι δν υπήρξαν σ αυτή την γιορτή όλοι μαζί μια γροθιά φωνάζοντας το σύνθημα  ΥΓΕΙΑ προσπάθησαν να πέρασουν το δίκο τους μήνυμα.

Πηγή: http://sedkalesbou.blogspot.gr/
Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Ποιος σύνδεσμος έλαμψε με το κοινωνικό έργο που προσφέρει... Reviewed by THE REFEREES on 3:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.