Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βαρύγδουπο "χαστούκι" των διαιτητών στην έκπτωτη διοίκηση της ΟΔΚΕ!!! (παράνομη πέρα ως πέρα η απόφασή της)

Εκκωφαντικός ήταν ο θόρυβος που έκανε η απόφαση του ΑΣΕΑΔ κρίνοντας παράνομη και καταχρηστική την απόφαση του έκπτωτου ΔΣ της ΟΔΚΕ!!! Παρανόμησαν τόσο ο Ηλίας Καφφές όσο και τα μέλη της Ομοσπονδίας...
σύμφωνα με το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών στην περίπτωση των Μητσόπουλου, Παντελίδη και Δεσλή.

Το ΑΣΕΑΔ ακύρωσε την από 29/08/2015 απόφαση του έκπτωτου ΔΣ της ΟΔΚΕ, σύμφωνα με την οποία δεν επιλέχθηκαν οι διαιτητές για να συμμετάσχουν στο 33ο ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας.

Προσέξτε ποιο είναι το σκεπτικό του ΑΣΕΑΔ:


  • Σύμφωνα με το άρθρο 13, παρ. 1 και 8 του εσωτερικού κανονισμού, η αξιολόγηση των διαιτητών και η ένταξή τους σε πίνακες των επιμέρους εθνικών κατηγοριών ανήκει στην αρμοδιότητα της ΚΕΔ/ΕΟΚ.
  • Η απόφαση του ΔΣ της δεν περιέχει καμία αιτιολογία για τους λόγους αποκλεισμού, ενώ δεν προέκυψε στοιχείο περί εκπρόθεσμης υποβολής των δικαιολογητικών όπως βέβαια και μη σύννομων ενεργειών ώστε να συντρέχει περίπτωση αποκλεισμού τους από το σεμινάριο.

Γι' αυτό και πρέπει να γίνει δεκτή ως ουσιαστικά βάσιμη η υπό κρίση προσφυγή των προσφευγόντων, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερο έννομο συμφέρον ηθικής φύσεως, που δικαιολογεί την συνέχιση της δίκης.

Ο έκπτωτος πρόεδρος, Ηλίας Καφφές και τα έκπτωτα μέλη του ΔΣ της ΟΔΚΕ έλαβαν χθες ένα ακόμα χαστούκι, κάτι που συμβαίνει συστηματικά από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα.

Αυτό μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ηχηρό, καθώς πρόκειται για παράνομη απόφαση εις βάρος διαιτητών οι οποίοι δικαιώθηκαν.

Οι τρεις διαιτητές και ιδιαίτερα ο Κώστας Μητσόπουλος ο οποίος πλέον ορίζεται ως παρατηρητής διαιτησίας, θα μπορούσαν κάλλιστα να σταματήσουν την υπόθεση από τη στιγμή που η διοίκηση της ΟΔΚΕ κηρύχθηκε έκπτωτη από το Πρωτοδικείο και το ΔΣ ανήκει από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά δεν το έκαναν.

Θέλησαν να διεκδικήσουν το δίκαιο αίτημά τους και να δικαιωθούν, τουλάχιστον, στο ηθικό κομμάτι.

Όπερ και εγένετο...

Και είναι προς τιμή τους, αφού διέθεσαν και χρήματα αλλά και χρόνο προκειμένου ν' ανταμειφθούν ηθικά. 
Βαρύγδουπο "χαστούκι" των διαιτητών στην έκπτωτη διοίκηση της ΟΔΚΕ!!! (παράνομη πέρα ως πέρα η απόφασή της) Reviewed by THE REFEREES on 3:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.