Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα αντανακλαστικά του Ε.Κ.Α. λειτούργησαν τάχιστα... (δείτε την απάντηση που μας έστειλαν στο θέμα Τσεκούρα)

Οι Γκρίζοι Λύκοι ανέδειξαν ένα θέμα με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθηνών, το γνωστό ΕΚΑ, το οποίο πραγματικά λύπησε πολλούς στο σύνδεσμο της Αθήνας. Και μάλιστα υπήρξαν και αποχωρήσεις παραγόντων από την ομιλία ενός Τσεκούρα, για τον οποίο θα γράψουμε περισσότερα προσεχώς...
Μας στάλθηκε ένα μήνυμα από τον μοναδικό υπεύθυνο για την επικοινωνία μεταξύ των διαιτητών - κριτών με το πρωτάθλημα, Αλέκο Αραμπατζόγλου και μας χαροποίησε.

Όχι, βέβαια επειδή μας έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα αλλά διότι αυτά που γράφει είναι σημαντικά.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 31 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Με εκτίμηση,
ΑΛΕΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΥΓ1. Άρα δεν καταλαβαίνουμε το ρόλο της παρουσίας του Τσεκούρα στη συγκέντρωση του ΣΕΔΚΑ και κυρίως τα όσα απαράδεκτα είπε.
Τα αντανακλαστικά του Ε.Κ.Α. λειτούργησαν τάχιστα... (δείτε την απάντηση που μας έστειλαν στο θέμα Τσεκούρα) Reviewed by THE REFEREES on 8:46 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.