Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα "γύρισε" ο Πανταζής του Αστακού για τη διαιτησία με τον Φάρο και καλά έκανε!!! (χάσαμε τον Κυριάκο Θωμαϊδη, stop...)

Πίσω ολοταχώς έκανε ο Πανταζής του Αστακού μετά τα όσα απαράδεκτα σχολίασε στο facebook για τη διαιτησία με τον Φάρο. Για να καταλάβετε τι συνέβη, η διοίκηση του Αίολου έκανε ένα καλό και ένα κακό!!! Από που θέλετε να ξεκινήσουμε; Άντε από τα θετικά μηνύματα και συγκεκριμένα...
εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι "η διαιτησία το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 αποτέλεσε έναν εκ των πολλών αρνητικών παραγόντων που η ομάδα μας τελικά ηττήθηκε από την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου".

Ομολογούν, δηλαδή, στον Αστακό ότι έκαναν λάθος και για να μην φθάσουν στην άλλη πλευρά ανέφεραν ότι οι διαιτητές ήταν ένας εκ των πολλών αρνητικών παραγόντων.

Ποιοι είναι πολλοί; Ότι:


  • Οι παίκτες του Φάρου έπαιξαν καλύτερα και ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και θα μπορούσαν να φύγουν νικητές από τον κανονικό αγώνα αν δεν υπήρξε γκολ - φάουλ.
  • Οι παίκτες του Αστακού δεν πήγαν καθόλου καλά.
  • Ο Κουταλιανός δεν κοούτσαρε καλά.
  • Οι φίλαθλοι της ομάδας δεν βοήθησαν την ομάδα αλλά αντιθέτως με τις φωνές και τη γκρίνια την αποσυντόνισαν.
  • Οι παίκτες δεν έχουν συνηθίσει ακόμα το νέο γήπεδο.
  • Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες, αφού είχε υγρασία. Λέμε τώρα...
  • Η διαγραφή του Αποστόλη Σόμπολου από τη Δημοτική Παράταξη του Δήμου Ξηρομέρου «Δυνατό Ξηρόμερο» ήταν άστοχη και επηρέασε την ομάδα... (δήμαρχε Γαλούνη επανεξέτασε το θέμα)...
  • Α, και ένα - δύο σφυρίγματα σε όλο τον αγώνα δεν άρεσαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι τα θεωρούν λάθος. 
Θέλετε να σας θέσουμε κι άλλους παράγοντες. Αν καθίσουμε θα σας βγάλουμε άλλους επτά, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι αρκετοί. 

Δεν θα το κάνουμε. Αρκούμαστε στο γεγονός ότι ο Πανταζής κατάλαβε το λάθος του και το επανόρθωσε. Και πολύ σωστά έπραξε.

Νέος είναι θα μάθει.

Το άσχημο στην υπόθεση είναι ότι χάσαμε την απολαυστική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη, ο οποίος θα ετοίμαζε υπερπαραγωγή. 

Κάτι σαν το Voice δηλαδή...  
Τα "γύρισε" ο Πανταζής του Αστακού για τη διαιτησία με τον Φάρο και καλά έκανε!!! (χάσαμε τον Κυριάκο Θωμαϊδη, stop...) Reviewed by THE REFEREES on 5:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.