Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βαγγέλη Αλεξανδρή, έχεις γράμμα: Ο ρόλος του αδικημένου δεν ταιριάζει στον Ηρακλή!!! (αδίκησε με τις δηλώσεις τους παίκτες - κοσμήματα)

Ο Βαγγέλας ο τίγρης στην προσπάθειά του να "μπαλώσει" την μη παρουσία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Α1 έκανε τη νύχτα - μέρα! Έριξε μαρθαβούρτσια κλάματα και τα έριξε όλα στους διαιτητές, οι οποίοι και ευθύνονται για την ήττα με τον Φάρο!!! Η νοοτροπία αυτή δεν ταιριάζει σε τίγρη αλλά σε ...
γατάκι γι' αυτό κι αν συνεχίσει να ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους πρέπει να του αφαιρέσουν τον τίτλο.

Η στάση του δεν είναι δυναμική, όπως η άμυνα που έπαιζε κάποτε.

Έφθασε λοιπόν, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μια επιστολή για τον Βαγγέλα τον τίγρη και αναφέρει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα:

Το περασμένο Σάββατο, στο πρώτο ματς του Ηρακλή, ο κος Αλεξανδρής παραδέχτηκε ότι ο Φάρος κέρδισε δίκαια την ώρα που τα φερέφωνα προσπάθησαν να φτιάξουν πάλι κλίμα για την διαιτησία.

Η καραμέλα της διαιτησίας αδικεί την υπερπροσπάθεια της ομάδας του Ηρακλή.

Ο κος Αλεξανδρής θέλησε την Τετάρτη στο δεύτερο και τελευταίο ματς να πάρει την θέση των φερέφωνων με προφανή σκοπό να κρύψει την αποτυχία του να εμφανίσει ανταγωνιστική ομάδα στα play off .

Η δίκη του γνώμη είναι σεβαστή ότι φταίει η διαιτησία.

Η άποψή μου, όμως, είναι ότι είναι πολύ δύσκολο οι διεθνείς και οι έμπειροι διαιτητές να ανέχονται τον Γκαγκαλουδη να τους υβρίζει κάθε 2 λεπτά και να τους κάνει συνέχεια χειρονομίες.

Δυστυχώς... βρισκόμαστε στο 2017, όπου το μπάσκετ εξελίσσεται και προοδεύει.

Στο Κερατσίνι φέτος έπαιξε 3 φορές.

Στο πρώτο ματς στο κύπελλο συνάντησε έναν ανέτοιμο Φάρο και έστησε μια ζωνάρα του 1980. Απλά του βγήκε...

Στα τελευταία 3 παιχνίδια που έπαιξε ο Σκορδίλης κάρφωσε στο καλάθι του Ηρακλή πάνω από 15 φορές!

Επειδή κοντεύει τα 70 και καλά να είναι ο άνθρωπος και να τα εκατοστήσει κι επειδή έχει κατακτήσει όσα πολλοί δεν μπορούν να τα δουν - και ούτε θα τα δουν - ούτε με κιάλια, καλό θα ήταν εκτός από τον ρόλο του αδικημένου που εδώ και πολλά χρόνια είναι ντεμοντέ να παίξει κι έναν πατριαρχικό ρόλο στο άθλημα που υπηρέτησε και επί δεκαετίες τάισε την οικογένεια του.

Οι 2 ομάδες συναντήθηκαν μέσα στην χρόνια 5 φορές. Ο Φάρος κέρδισε 3 και ο Ηρακλής 2.

Παίχτηκαν πολύ μεγάλα ματς μεταξύ των 2 ομάδων, που οποίος αγαπάει το μπάσκετ τα χάρηκε.

Για μένα οι αθλητές του Ηρακλή αξίζουν συγχαρητήρια για όλοι τους την προσπάθεια και για την ανταγωνιστικότητα που έβγαλαν στο Παρκέ.

Αθλητές όπως ο Καλαϊτζίδης, ο Τότσιος κι ο Αγγελακόπουλος αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά του Ηρακλή αποτελούν κόσμημα για το Ελληνικό μπάσκετ.

Δυστυχώς, ο κος Αλεξανδρής με την εμμονή του για την διαιτησία αδίκησε αυτά τα παιδιά.

Καλό θα ήταν δημόσια να γράψετε αυτά που λέτε και στους διαδρόμους: Ότι ο Φάρος ήταν η καλύτερη ομάδα της Α2!!!
Βαγγέλη Αλεξανδρή, έχεις γράμμα: Ο ρόλος του αδικημένου δεν ταιριάζει στον Ηρακλή!!! (αδίκησε με τις δηλώσεις τους παίκτες - κοσμήματα) Reviewed by THE REFEREES on 9:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.