Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τους διαιτητές ενός δραστήριου συνδέσμου! (ποιοι εντυπωσίασαν τα πλήθη με τις επιδόσεις τους;)

Οι διαιτητές είναι δίπλα στην κοινωνία, την οποία προσπαθούν να βοηθήσουν αλλά και την ενθαρρύνουν. Αυτό διαπιστώνουμε με τα μέλη ενός δραστήριου συνδέσμου, τα οποία βρίσκονται πάντα δίπλα στον συμπολίτη τους. Είδαμε λοιπόν, ότι...

χθες Κυριακή πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική αθλητική εκδήλωση «Αγωνίζομαι για τη Βρίσα και το Λισβόρι».
Την εκδήλωση διοργάνωσε στον Πολιχνίτο ο Αλκαίος Μυτιλήνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Πολιχνίτου, το Μορφωτικό Σύλλογο Πολιχνίτου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού του Δήμου Λέσβου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους της περιοχής.
Ο Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες συμμετείχε και αυτός, με κάποια από τα μέλη του Συνδέσμου να λαμβάνουν συμμετοχή στους αγώνες δρόμων.
Η πρόεδρος Μαριγλή Ελένη συμμετείχε στα 5000μ. τρέξιμο, ενώ στα  5000μ. δυναμικό βάδην συμμετείχαν ο Τσεκούρας Ιωάννης, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου και μέλος του Δ.Σ καθώς και η αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κωστακέλλη Κωσταντίνα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική ιδέα και την άψογη διοργάνωση !!!!!
Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τους διαιτητές ενός δραστήριου συνδέσμου! (ποιοι εντυπωσίασαν τα πλήθη με τις επιδόσεις τους;) Reviewed by THE REFEREES on 11:08 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.