Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ενώθηκαν οι υγιείς φωνές των ΣΕΔΚΑ, ΣΚΚΑ!!! (επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...)

Με μια πρωτοποριακή ανακοίνωση, το πρωί της Τετάρτης 26.7.2017, οι υγιείς φωνές του ΣΕΔΚΑ επεκράτησαν και καθάρισαν το τοπίο διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την ενότητα μεταξύ των δυο Συνδέσμων!!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕΔΚΑ

Συνάδελφοι ΟΛΟΙ μας αντιλαμβανομαστε ότι η τρίτη ομάδα σε έναν αγώνα μπάσκετ είναι η ομάδα μας (Διαιτητών - Κριτών).
Με γνώμονα λοιπόν την ανάπτυξη του αθλήματος, την εύρυθμη διεξαγωγή ΟΛΩΝ των αγώνων, αλλά και την υψηλότερη δυνατή απόδοση της Ομάδας μας σε αυτούς, αποφασίστηκε πως η παρουσία Κριτή(-ών) είναι επιτακτική ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΕΠΙΣΗΜΟΣ & ΦΙΛΙΚΟΣ)
ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗ

Το ΔΣ του ΣΕΔΚΑ σας ενημερώνει και σας εφιστά την προσοχή πως αν διεξαχθεί αγώνας στην Αττική χωρίς την παρουσία Κριτή (-ών), με παρουσία και ευθύνη, Διαιτητή Μέλους μας, για το μέλος μας αυτό θα τίθεται αυτόματα η διαδικασία διαγραφής του.
Επίσης, το ίδιο θα ισχύσει και για τα Μέλη Επιτροπών Ορισμού και Μέλη του ΣΕΔΚΑ, που θα ορίσουν Διαιτητές-Μέλη μας σε Αγώνα χωρίς την παρουσία Κριτή (-ών) εν γνώση τους και με την σύμφωνη γνώμη τους.

Υ.Γ 1
Τα ανωτέρω ισχύουν για Ενεργά και Μη Ενεργά Μέλη του ΣΕΔΚΑ

Υ.Γ 2
Μπορούν να υπάρξουν μεμονωμένες εξαιρέσεις, αφού πρώτα έχετε ενημερωθεί επίσημα από το Δ.Σ του ΣΕΔΚΑ και μετά από συνεννόηση και σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ του ΣΚΚΑ.

Υ.Γ 3
Η εφαρμογή των ανωτέρω είναι ΑΜΕΣΗ

Δ.Σ ΣΕΔΚΑ

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε!!

Το Δ.Σ του ΣΚΚΑ
Ενώθηκαν οι υγιείς φωνές των ΣΕΔΚΑ, ΣΚΚΑ!!! (επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...) Reviewed by THE REFEREES on 12:25 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.