Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ερώτηση στη Βουλή του ΚΚΕ για το θέμα μισθωμάτων της ΕΟΚ προς το ΟΑΚΑ!!! (άρχισαν τα γλέντια...)

Σας είχαμε αποκαλύψει από τις 12 Ιουλίου, υπό τον τίτλο "Το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ στηρίζουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ή την μπίζνα; (ποια η σχέση με την ΕΟΚ, την ΕΣΚΑΝΑ και την έκταση του Ελληνικού...)" για το περίφημο θέμα οφειλής της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ. Τώρα ήρθε η στιγμή της επιβεβαίωσης αλλά και ενός νέου αποκλειστικού δημοσιεύματος των Γκρίζων Λύκων...

Το ΚΚΕ και οι βουλευτές Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη, Χρήστος Κατσώτης και Διαμάντω Μανωλάκου έκαναν ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Θέμα: Να υπάρξει συμβιβαστική λύση παίρνοντας υπόψιν την πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) για το θέμα των μισθωμάτων του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) η διοίκηση του ΟΑΚΑ αποφάσισε να στείλει αγωγή στην Ομοσπονδία για τη μη καταβολή των μισθωμάτων δείχνοντας ακόμα και το δρόμο της έξωσης σε περίπτωση που αυτά δεν καταβληθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν σε παρόμοια κατάσταση η ΕΣΚΑΝΑ και η ΕΠΣ Πειραιά με αντίστοιχα ειδοποιητήρια από τη διοίκηση του ΣΕΦ.

Μας απασχολεί το γεγονός ότι το ειδοποιητήριο στην ΕΟΚ πήγε αφού η Ομοσπονδία είχε στείλει επιστολή στη διοίκηση του ΟΑΚΑ καταθέτοντας μια πρόταση συμβιβασμού που να ανταποκρίνεται στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια -διάστημα που επικαλείται η διοίκησή του ΟΑΚΑ- οι περικοπές στον προϋπολογισμό της ΕΟΚ ξεπερνάνε το 70%. 

Μας απασχολεί επίσης ότι πρόκειται για μια Ομοσπονδία που πέρα από τη διοίκηση στεγάζει στο ΟΑΚΑ και όλους τους χώρους προπόνησης των εθνικών κλιμακίων όλων των κατηγοριών που αφορά φύλο και ηλικία. 

Είναι χώροι που χρόνια τώρα στεγάζουν το πρόγραμμα ανάπτυξης, τα κλιμάκια ανά τη χώρα και συμβάλλουν σε επιτυχίες σαν και αυτή της Εθνικής Γυναικών φέτος το καλοκαίρι και πιο πρόσφατα της Εθνικής Νέων Ανδρών. 

EΡΩΤΑΤΑΙ η κ. Υπουργός τι μέτρα θα πάρει ώστε:

- Να υπάρξει συμβιβαστική λύση για το θέμα των μισθωμάτων παίρνοντας υπ όψιν την πρόταση της ΕΟΚ έτσι ώστε να αποφευχθεί η έξωση της από το ΟΑΚΑ. 

- Να επανεξεταστεί συνολικά το θέμα με την στέγαση των αθλητικών Ομοσπονδιών και των Ενώσεων τους ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.



Ερώτηση στη Βουλή του ΚΚΕ για το θέμα μισθωμάτων της ΕΟΚ προς το ΟΑΚΑ!!! (άρχισαν τα γλέντια...) Reviewed by THE REFEREES on 10:35 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.