Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Οι διαιτητές που δεν πληρώνονται είναι επικίνδυνοι..." (ποιος το είπε και γιατί;)

Κάποτε ένας έμπειρος και πρωτοκλασάτος διαιτητής, που έχει εγκαταλείψει τώρα τη διαιτησία, ακούγοντας μια συζήτηση όπου συνάδελφοί του ζητούσαν επίμονα την αύξηση των χρημάτων τους από τον ΕΣΑΚΕ, είχε πει την περίφημα ατάκα: "Αν δεν μας τα δώσουν έτσι, θα τα πάρουμε και εμείς...
αλλιώς..."

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοούσε ο διαιτητής, αλλά τον θυμηθήκαμε διαβάζοντας τον Βασάλο.

Όχι του Σαρβάιβορ αλλά τον απεσταλμένο των UEFA-FIFA.

Να τι είπε:


  • Θα πρέπει να αφήσουμε τους διαιτητές να είναι ελεύθεροι να παίξουν να λειτουργούν σε καλό περιβάλλον και όχι σε περιβάλλον με παράλογους ισχυρισμούς. Έχουμε πλήρη πίστη στη νέα ΚΕΔ. Έχουμε πίστη στον άνθρωπο που θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των διαιτητών. Ο νέος κανονισμός διαιτησίας είναι ευέλικτος.
  • Είναι σημαντική πτυχή και έμεινα έκπληκτος από τον τρόπο που τα πράγματα είναι στην Ελλάδα. Είμαι εδώ για να βρίσκουμε λύσεις οι οποίες θα είναι επωφελείς για όλους. Για αυτό ήθελα να συναντηθώ με την Λίγκα για να καταλάβω. Είπα στην Λίγκα ότι το πρωτάθλημα δεν θα είναι σύννομο αν δεν πληρωθούν οι διαιτητές. Θα υπάρξει συνάντηση με τη Λίγκα την ερχόμενη εβδομάδα τους έχουμε θέσει κάποιες προτάσεις που θα συζητήσουμε και πάλι.
  • Πρέπει να υπάρχει ευθύνη και διαφάνεια. Δεν μπορούμε να ζητάμε από τους διαιτητές να αποδίδουν όταν δεν πληρώνονται. Δεν έχουν κίνητρα και είναι ευάλωτοι σε άλλα θέματα. Οι ΠΑΕ είναι μαζί μας, όλα θα μπούμε σε συμφωνία. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να γίνονται όπως ορίζει η FIFA. Οι διαιτητές θα πληρώνονται από την ΕΠΟ με χρήματα που θα έρχονται από τις ομάδες. Οι διαιτητές της Football League. Επίσης θα αλλάξουμε τον τρόπο πληρωμών καθώς το σύστημα με τα μετρητά δεν είναι σωστό καθώς δεν μπορούμε να δούμε τις συναλλαγές. Αν θέλουμε να μας παίρνουν στα σοβαρά πρέπει και οι ίδιοι να συμπεριφερόμαστε σοβαρά.
  • Για τις άλλες καινοτομίες στην Ελλάδα όπως τους 6 διαιτητές η το goal line δε λέμε "όχι" στο να εφαρμοστεί το σύστημα των 6 διαιτητών. Δεν υπάρχει καλό ποδόσφαιρο χωρίς καλούς διαιτητές. 
"Οι διαιτητές που δεν πληρώνονται είναι επικίνδυνοι..." (ποιος το είπε και γιατί;) Reviewed by THE REFEREES on 5:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.