Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Η Ευρωλίγκα είναι μια συμμορία που λειτουργεί αποκλειστικά για το κέρδος!!!" (η "μάχη" με τον Γκόντα)

Διεξήχθη το απόγευμα ένα συνέδριο με θέμα το αθλητικό δίκαιο και τη διαιτησία. Το σεμινάριο πήγαινε ...κρέμα όταν ο Σταύρος Δουβής είπε ότι στο μπάσκετ τα πράγματα οδεύουν ομαλά συγκριτικά με το ποδόσφαιρο. Και αυτόματα ήρθε η έκρηξη...
ενός πρώην παράγοντα του ερασιτέχνη ΠΑΟ ο οποίος αναρωτήθηκε για τον πόλεμο της ΦΙΜΠΑ με την Ευρωλίγκα.

"Η Ευρωλίγκα λειτουργεί σαν συμμορία...", είπε ο Δουβής και συνέχισε: "Αποκλειστικό στόχο έχει το χρήμα, ενώ αντίκειται στο αθλητικό πνεύμα από τη στιγμή που υπάρχουν κλειστά συμβόλαια και δεν λαμβάνονται υπόψη τα βαθμολογικά κριτήρια. Είναι ένα τσίρκο που είναι μόνο για την ...κονόμα. Αφήστε, που οι διαιτητές της Ευρωλίγκας δεν αναγνωρίζονται..."

Άμεση ήταν η αντίδραση του Σπύρου Γκόντα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι ρέφερις της Ευρωλίγκας αναγνωρίζονται πλήρως από την ομοσπονδία και είναι ενεργοί διαιτητές της.

"Είναι ψέματα να λέγεται ότι η ΦΙΜΠΑ δεν την αναγνωρίζει όταν επί τόσο χρόνια υπάρχει συνεργασία και τώρα διεξάγεται ένας διάλογος για να λυθούν τα θέματα", ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ". 

Η συζήτηση στη συνέχεια πήγε στο αν είναι ερασιτέχνες ή όχι οι διαιτητές, με τον Δουβή να λέει ότι δεν είναι επαγγελματίες αλλά "κάνουν ένα χόμπι καλά πληρωμένο, το οποίο απευθύνεται μόνο σε λίγους... Ο νόμος του υφυπουργείου Αθλητισμού λύνει όλες αυτές τις απορίες..."

Άμεση και πάλι ήταν η αντίδραση του Σπύρου Γκόντα: "Είμαστε 100% επαγγελματίες, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το υπουργείο Οικονομικών. Διατηρούμε εταιρία που προσφέρει διαιτητικές υπηρεσίες και θα πάρουμε σύνταξη απ' αυτό. Είναι κρίμα να λέγονται τέτοια πράγματα..."
"Η Ευρωλίγκα είναι μια συμμορία που λειτουργεί αποκλειστικά για το κέρδος!!!" (η "μάχη" με τον Γκόντα) Reviewed by THE REFEREES on 11:10 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.