Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δυσαρέσκεια κατά Τσαγκρώνη από τις αποφάσεις του!!! (τι γίνεται στην ΕΟΚ με το θέμα των διεθνών...)

Ο Τάκης Τσαγκρώνης έχει πάρει επ' ώμου το θέμα των διεθνών διαιτητών και τις ενέργειες για τη σύγκρουση με τους Γκόντα, Κορομηλά, Φούφη και Παπαπέτρου και όπως καταλαβαίνετε, η δυσαρέσκεια είναι έντονη. Η υπερασπιστική γραμμή της ΕΟΚ μπάζει από παντού και η παρουσία του Καραχάλιου...
δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αφήστε που ο Κόνιαρης, γνώστης των αθλητικών και δη των μπασκετικών θεμάτων, δεν μίλησε στην ακροαματική διαδικασία στο ΑΣΕΑΔ, προφανώς κατόπιν συνεννοήσεως με τον Καραχάλιο.

Οι Μαύρος και Μαρακάκης κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Ανώτατο Συμβούλιο και αποτέλεσαν το ιδανικό δίδυμο υπεράσπισης των διαιτητών.

Ήδη, υπάρχει αναβρασμός στην ομοσπονδία από τη χθεσινή έκβαση της υπόθεσης, ενώ τα περισσότερα στελέχη έχουν αποστασιοποιηθεί από την υπόθεση και τις ενέργειες του γενικού - γενικώς.

Το αίτημα αναβολής δεν κερδήθηκε και αυτό αποτέλεσε μια σοβαρή ήττα.

Η κίνηση των διεθνών να αποσπάσουν την προσωπική τοποθέτηση του Χρήστου Χριστοδούλου και να την καταθέσουν σε υπόμνημα είναι ένα εξαιρετικό στοιχείο γι' αυτούς για τρεις λόγους:


  • Είναι ακόμα εν ενεργεία διαιτητής και γνωρίζει εκ των έσω όλα τα θέματα, ενώ ανέφερε ότι οι ρέφερις είναι επαγγελματίες. Να θυμίσουμε μάλιστα, ότι για περίπου τρία χρόνια ο Χριστοδούλου εργάζονταν αποκλειστικά και μόνο στο χώρο της διαιτησία.
  • Ουδέποτε έχει εκδηλωθεί υπέρ ή κατά της ΕΟΚ και γενικά θεωρείται ένας άνθρωπος που δεν δίνει λαβές για σχόλια με τις κινήσεις και τα λεγόμενά του.
  • Είναι Πατρινός και συντοπίτης του Τσαγκρώνη.  
Δυσαρέσκεια κατά Τσαγκρώνη από τις αποφάσεις του!!! (τι γίνεται στην ΕΟΚ με το θέμα των διεθνών...) Reviewed by THE REFEREES on 8:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.