Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αναπάντεχη η παρέμβαση του Χριστοδούλου στο ΑΣΕΑΔ... (όλα όσα έγραψε στο υπόμνημα)

Ο Χρήστος Χριστοδούλου ήταν το ...κερασάκι στην τούρτα, διότι ως γνωστό ο Πατρινός είναι ως άνθρωπος χαμηλών τόνων και απομακρυσμένος όλα αυτά τα χρόνια απ' όλες τις καταστάσεις, Αυτό, όπως αποδείχθηκε σήμερα, δεν σημαίνει ότι δεν τάσσονταν υπέρ των συναδέλφων τους...
που τους χαρακτήρισε πετυχημένους διαιτητές και ότι αποτελεί τιμή για την Ελλάδα να σφυρίζουν στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης.

Στο υπόμνημα ανέφερε επίσης, ότι το συγκεκριμένο θέμα συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα και ότι σε όλη την Ευρώπη οι ρέφερις της Ευρωλίγκας διευθύνουν χωρίς πρόβλημα τα ματς στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Σε αυτό το σημείο ο ένας από τους δύο δικηγόρους της ΕΟΚ (ο άλλος ήταν ο Κόνιαρης), Καραχάλιος, ανέφερε ότι η ΦΙΜΠΑ έχει προσχωρήσει την ευθύνη των διαιτητών στις εθνικές ομοσπονδίες, οι οποίοι αποφασίζουν για τους ρέφερις.

Ο Σπύρος Γκόντας, μάλιστα, παρενέβη και επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντας: "Είναι απόλυτα σωστό αυτό που είπε ο κ. Καραχάλιος, γι' αυτό και η ΕΟΚ μας συμπεριέλαβε στους καλύτερους Έλληνες διαιτητές στη λίστα που έστειλε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Άρα, έλαβε την απόφασή της για μας..." 
Αναπάντεχη η παρέμβαση του Χριστοδούλου στο ΑΣΕΑΔ... (όλα όσα έγραψε στο υπόμνημα) Reviewed by THE REFEREES on 10:04 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.