Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φωτογραφία - σοκ: Δείτε την απίθανη κίνηση μέλους της μπασκετικής οικογένειας!!!

Αυτή η κίνηση δεν υπάρχει... Και πραγματικά μας χαροποίησε ιδιαίτερα, διότι έγινε από έναν άνθρωπο της μεγάλης διαιτητικής οικογένειας. Ως Γκρίζοι Λύκοι, όπως θα έχετε διαπιστώσει, είμαστε...
απίστευτα φιλόζωοι και έχουμε καθιερώσει τις φωτογραφίες με ζωάκια στα ρεπορτάζ μας.

Ένας καλαθοσφαιριστής, όμως έδειξε την ευαισθησία του και πραγματικά θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα τιμηθεί από τον ΠΣΑΤ για την ενέργεια που έκανε ο Ανδρέας Χριστοδούλου.

Διαβάσαμε τη χαρακτηριστική ανάρτηση μιας Κρητικιάς:
«Η φωτογραφία είναι από τον τοίχο του φίλου μου (…) υλικό που προέρχεται από τις κάμερες που υπάρχουν στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη! Απεικονίζεται ένας εγκληματίας να εγκαταλείπει κουτάβι 30 ημερών σε κούτα και το αυτοκίνητο που φαίνεται στην φωτογραφία είναι δικό του!

Όσον αφορά το κουτάβι βρίσκεται στα χέρια του Ανδρέα Χριστοδούλου παίκτη του ΑΓΟΡ…το πήγε σε κτηνίατρο έγινε αποπαρασίτωση και το φιλοξενεί με ασφάλεια σπίτι του! Θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την γενναία του πράξη που δείχνει άνθρωπο με ευαισθησία! Το περιστατικό δεν θα μείνει έτσι από μένα. Θα κινηθώ μέσω της Αστυνομίας προκειμένου να βρεθεί ο υπαίτιος αυτής της ελεεινής πράξης και να τιμωρηθεί! Όποιος πιστεύει ότι κάτι αναγνωρίζει από την φωτογραφία και μπορεί να βοηθήσει στην ανεύρεση του να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω inbox από εδώ μέσα! Με όπλο το Νόμο δεν πρέπει να αφήνουμε καμμιά τέτοια πράξη ατιμώρητη….βοηθήστε να τον οδηγήσουμε ενώπιον της δικαιοσύνης! Οι οποιεσδήποτε κατάρες και αφορισμοί που πιθανόν»
Φωτογραφία - σοκ: Δείτε την απίθανη κίνηση μέλους της μπασκετικής οικογένειας!!! Reviewed by THE REFEREES on 4:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.