Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ορίστηκε η γου - σου της ΟΔΚΕ!!! (η πρώτη στη μετά Καφφέ εποχή...)

Πριν από λίγη ώρα στάλθηκε η απόφαση για τη διεξαγωγή της πρώτης, μετά εποχής Καφφέ, γενικής συνελεύσεως της ΟΔΚΕ. Τον περασμένο Φεβρουάριο διεξήχθησαν οι εκλογές και πλέον τα μέλη του δου - σου καλούνται...
να ενημερώσουν τα στελέχη των συνδέσμων για τα όσα είδαν τα μάτια τους και άκουσαν τα αυτιά τους όλους αυτούς τους μήνες.

Παράλληλα, θα τους γνωστοποιήσουν τους στόχους και τις επιδιώξεις, αφού πλέον τα ...ψέματα τελείωσαν και οι παράγοντες πρέπει να δουλέψουν σκληρά.

Όλα αυτά λοιπόν θα γίνουν στην Πάτρα στις 20 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ , αποφάσισε και προσκαλεί τα μέλη του σε Ετήσια Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΔΚΕ , η οποία θα πραγματοποιηθεί την 20η Ιανουαρίου  2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00 μ. στην Πάτρα, στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 58 Πάτρα με θέματα ημερήσιας διάταξης: 

1.-Διοικητικός Απολογισμός.

2. Οικονομικός Απολογισμός , Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3.- Έγκριση του κατατεθέντος προϋπολογισμού της ΟΔΚΕ έτους 2018 στο Υπουργείο Πολιτισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού – Ελεγκτικό Συνέδριο.

4.- Διάφορα θέματα διαιτησίας που θα τεθούν από το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ και από τους αντιπροσώπους των Συνδέσμων προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων.

Κάθε Σύνδεσμος θα αποστείλει αντιπρόσωπό του μετά ενός αναπληρωματικού , τους οποίους θα εκλέξει το Διοικητικό του Συμβούλιο. 

Οι αντιπρόσωποι και οι αναπληρωματικοί τους εκπροσωπούντες και παριστάμενοι για λογαριασμό κάθε Συνδέσμου θα είναι νομίμως εξουσιοδοτημένοι εγγράφως από το Διοικητικό τους Συμβούλιο. Κάθε αντιπρόσωπος έναν μόνο Σύνδεσμο μπορεί να εκπροσωπεί. Οι ορισθέντες αντιπρόσωποι πρέπει να είναι υποχρεωτικώς μέλη του Συνδέσμου τους.

Η Γενική συνέλευση σε περίπτωση μη επίτευξης νόμιμης απαρτίας θα επαναληφθεί άνευ ετέρας πρόσκλησης την επόμενη ημέρα Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12.00 μ. , στον αυτό τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Ορίστηκε η γου - σου της ΟΔΚΕ!!! (η πρώτη στη μετά Καφφέ εποχή...) Reviewed by THE REFEREES on 3:11 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.