Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στην ΦΙΜΠΑ κατατίθενται το έγγραφο της τιμωρίας των διαιτητών της Ευρωλίγκας!!!

Η τιμωρία των τεσσάρων διαιτητών και συγκεκριμένα των Γκόντα, Κορομηλά, Φούφη και Παπαπέτρου, από την ΚΕΔ με 60 ημέρες αποκλεισμό από τους αγώνες θα κατατεθεί στην ΦΙΜΠΑ. Ήδη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης των ενεργειών και αποφάσεων...
από πλευράς των διεθνών διαιτητών.

Θα υποστηρίξουν ξεκάθαρα ότι οι μόνοι που έχουν τιμωρηθεί από τη συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα είναι αυτοί, αφού σε κανέναν ρέφερι στην Ευρώπη δεν έχει συμβεί παρόμοιο γεγονός!

Ούτε βέβαια σε παίκτες αλλά ούτε και σε σωματεία!

Είναι σαφές ότι οι Έλληνες ρέφερις αδικούνται κατάφωρα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ και εντός των "τειχών" της ΚΕΔ δεν υπήρξε συμφωνία.

Για του λόγου το αληθές μόνο τρία μέλη υπέγραψαν την απόφαση (Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ταβουλαρέας), παρ' ότι ο μεν Μουζάκης πρότεινε έγγραφη επίπληξη και ο δε Παπαδόπουλος διαφώνησε στα σημεία του σκεπτικού.

Οι Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης και Παπαπέτρου θα εντείνουν τις προσπάθειες για τη δικαίωσή τους, τόσο στους φορείς του μπάσκετ όσο και στα αρμόδια αθλητικά και πολιτικά δικαστήρια.

Στην ΦΙΜΠΑ κατατίθενται το έγγραφο της τιμωρίας των διαιτητών της Ευρωλίγκας!!! Reviewed by THE REFEREES on 5:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.