Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φοβερό: Ο αθλητικός δικαστής αναλύει διαιτητικά την άποψή του για την ένσταση του Πανιωνίου!!! (μην χάσετε την ανεπανάληπτη στιγμή...)

Όπως θα γνωρίζετε, ο αθλητικός δικαστής απέρριψε τσακ - μπαμ την ένσταση που κατέθεσε ο Πανιώνιος για το ματς με την Κύμη. Αμέσως μετά την εκδίκαση της υπόθεσης ανακοίνωσε και την απόφασή του αφού διευκρίνισε ότι...
"πράγματι στο επίμαχο χρονικό σημείο ο παίχτης της Κύμης σημειώνει σουτ το οποίο αγγίζει ταμπλό όχι όμως και το στεφάνι.

Ωστόσο, αμέσως μετά το χτύπημα της μπάλας στο ταμπλό την μπάλα ωθεί προς την εξωτερική γραμμή παίκτης του Πανιωνίου και στη συνέχεια λίγο πριν την επαναφέρει στο γήπεδο (προτού βγει από την τελική γραμμή) έτερος παίκτης της ίδιας ΚΑΕ, ακούγεται η κόρνα των 24 δευτερολέπτων, με την επαναφορά δε εντός γηπέδου η Κύμη ανακτά την κατοχή της μπάλας οπότε εκκινεί για αυτήν νέος χρόνος 24 δευτερολέπτων.

Κατά την άποψη του παρόντος Δικαιοδοτικού Οργάνου την κατοχή είχε ήδη απολέσει η ομάδα της Κύμης από τη στιγμή που ο παίκτης του Πανιωνίου μετά το χτύπημα αυτής στο ταμπλό προωθεί την μπάλα σε σημείο όπου βρίσκεται συμπαίκτης του, ο οποίος την επαναφέρει προς το γήπεδο.

Επομένως δεδομένου ότι πράγματι μεσολάβησε αλλαγή κατοχής και δεδομένου και του γεγονότος ότι ήχησε η κόρνα των 24 δευτερολέπτων η μπάλα δεν βρισκόταν σε χέρια παικτών της Κύμης καλώς ανανεώθηκε υπέρ αυτής ο χρόνος των 24 δευτερολέπτων όταν αυτή επανέκτησε την κατοχή της μπάλας και επομένως η ένδικη ένσταση πρέπει να απορριφτεί στο σύνολο της ως ουσία αβάσιμη".

Φοβερό: Ο αθλητικός δικαστής αναλύει διαιτητικά την άποψή του για την ένσταση του Πανιωνίου!!! (μην χάσετε την ανεπανάληπτη στιγμή...) Reviewed by THE REFEREES on 9:11 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.