Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι σημαντικές απουσίες από την ΚΕΔ και όλο το παρασκήνιο από την κλήρωση... (για το ντέρμπι και τους διεθνείς)

Ήταν μια σημαντική συνεδρίαση η χθεσινή για τα μέλη της ΚΕΔ λόγω αφενός, του ντέρμπι της προσεχής Δευτέρας μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ και αφετέρου, εξαιτίας της ενδεχόμενης επαναφοράς των διεθνών της Ευρωλίγκας. Όπως μάθαμε...
απουσίαζαν οι Στέλιος Συμεωνίδης και Ανδρέας Παπαδόπουλος από την επιτροπή λόγω υποχρεώσεων.

Για το ντέρμπι στην κληρωτίδα μπήκαν οι Πηλοιδής, Αναστόπουλος και Μάνος για να βγουν οι δύο πρώτοι και στη συνέχεια προστέθηκαν οι Δεσλής, Μαγκολογιάννης και Παναγιωτου, ο οποίος και κληρώθηκε.

Όταν τέθηκε το θέμα απουσίας των διεθνών από τον Χρήστο Σταυρόπουλο, οι Κορομηλάς και Ταβουλαρέας τόνισαν ότι δεν έχουν ενημερωθεί για την απόφαση και ότι αναμένουν το σκεπτικό από το ΑΣΕΑΔ.

Στο θέμα μπήκε και ο εκπρόσωπος του Προμηθέα, που τυγχάνει και δικηγόρος, ο Ντίνος Σβερκούνος, ο οποίος πούσαρε την άποψη των μελών της ΚΕΔ.

Μόνο που την επόμενη εβδομάδα πρέπει όπως και δήποτε να δοθεί η οριστική απόφαση, η οποία δεν μπορεί να είναι διαφορετική από την επιστροφή στην ελληνική δράση των διεθνών διαιτητών της Ευρωλίγκα. 
Οι σημαντικές απουσίες από την ΚΕΔ και όλο το παρασκήνιο από την κλήρωση... (για το ντέρμπι και τους διεθνείς) Reviewed by THE REFEREES on 1:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.