Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μπράβο στον Γαλατσόπουλο: Οι διαιτητές θα πληρώνονται από τον ΕΣΑΚΕ...

Οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν ...σπάσει πληκτρολόγια από το "ανέβασμα" του αυτονόητου θέματος ότι τα χρήματα για τη διαιτησία (διαιτητές, κομισάριοι, παρατηρητές, κριτές) πρέπει να καταβάλλονται από τον ΕΣΑΚΕ και όχι από κάθε μία ομάδα...
Ήρθε λοιπόν η στιγμή να λυθεί το θέμα, καθώς στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο, μετά από την παραίνεση των ΚΑΕ/μελών του, συζητήθηκε το θέμα της ανάληψης της διαχείρισης του κόστους της διαιτησίας για το επόμενο πρωτάθλημα από τον ΕΣΑΚΕ, για λογαριασμό των ΚΑΕ, όπως συμβαίνει και σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Επί της αρχής, η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ παρουσιάστηκε θετική και το θέμα αναμένεται να συζητηθεί περαιτέρω και να παρθούν αποφάσεις στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Στη σημερινή (21/2) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος παρουσίασε τον απολογισμό του ΕΚΟ ALL STAR GAME 2018. Η ολομέλεια τον ενέκρινε ομόφωνα. Το 22ο ALL STAR GAME αναγνωρίσθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. ως μία άκρως επιτυχημένη διοργάνωση και παράλληλα αποφασίσθηκε η ένταξη του στο ετήσιο καλεντάρι του ΕΣΑΚΕ, με τον εμπλουτισμό του και την προσθήκη ακόμα πιο καινοτόμων ιδεών.

Στη συνέχεια, η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ, πιστή στις εξαγγελίες της περί εκσυγχρονισμού του Συνδέσμου, κατέθεσε το χρονοδιάγραμμα για την αλλαγή του καταστατικού του ΕΣΑΚΕ μετά από 7 χρόνια, το οποίο και εγκρίθηκε. Οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν με τη λήξη του πρωταθλήματος και το νέο καταστατικό αναμένεται να εγκριθεί στη Γενική Συνέλευση του Ιουλίου.
Μπράβο στον Γαλατσόπουλο: Οι διαιτητές θα πληρώνονται από τον ΕΣΑΚΕ... Reviewed by THE REFEREES on 6:05 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.