Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τελειώνει ο Καραχάλιος από δικηγόρος στην ΕΟΚ!!! (ποιος αναλαμβάνει την υπόθεση Γκόντα...)

Προφανώς και ο ...Άγγελος της ΕΟΚ δεν πήγε στον ...παράδεισο λόγω των συνεχόμενων δικαστικών ηττών, έστω κι αν υποστηρίζεται ότι αυτός έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης.

Αναφερόμαστε στον Άγγελο Καραχάλιο, ο οποίος ανέλαβε ουσιαστικά χαμένες υποθέσεις, αφού νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν με χαβαλέδες.

Οι τέσσερις Ευρωλιγκαίοι πανηγύρισαν περίτρανες νίκες και ο Γκόντας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, λόγω κυρίως των ερασιτεχνικών κινήσεων από πλευράς ΕΟΚ.

Που, μεταξύ μας, συνεχίζονται να γίνονται αν και δεν θα έπρεπε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καραχάλιος βγαίνει από την υπόθεση των διαιτητών και αναλαμβάνει οσονούπω ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο!!!

Ο Γκόντας αλλά και οι Ευρωλίγκαιοι, δηλαδή, δεν θ' αντιμετωπιστούν με την ίδια χαβαλέδικη διάθεση και ουσιαστικά πρέπει να τηρηθεί η νομιμότητα και από τις δύο πλευρές.

ΥΓ1: Το θέμα της χθεσινής γου - σου, όπως ακούστηκε, έκανε τόσο θόρυβο που έφθασε μέχρι τα αυτιά του Γιώργου Βασιλειάδη, εκλεκτού υφυπουργού Αθλητισμού και μέλλοντα... συντοπίτη του Τσαγκρώνη.

ΥΓ2. Το επεισόδιο που έλαβε χώρα σήμερα σε έναν σημαντικό αθηναϊκό φορέα του μπάσκετ, με θέμα διαιτητές, χαρακτηρίζεται ως μια κακή παρένθεση... Το ελπίζουμε...  


Τελειώνει ο Καραχάλιος από δικηγόρος στην ΕΟΚ!!! (ποιος αναλαμβάνει την υπόθεση Γκόντα...) Reviewed by THE REFEREES on 7:03 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.