Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Λαμπάδα ίσα με το ...μπόι του Παπαδόπουλου θα ανάψουν τα μέλη της ΚΕΔ!!! (σταμάτησε την αυτόφωρη διαδικασία...)

Με εντολή της Εισαγγελέας, όπως αποκαλύψαμε χθες (πατήστε εδώ), απελευθερώθηκε ο Στέλιος Συμεωνίδης και σταμάτησε η αυτόφωρη διαδικασία για τα μέλη της ΚΕΔ αλλά και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο!!!
Επειδή διαβάζουμε σήμερα περί "αυτόφωρης διαδικασίας", κρίνουμε σκόπιμο να σας αναφέρουμε ότι από χθες το απόγευμα δεν ισχύει, άρα και ο Συμεωνίδης δεν υποχρεούται σήμερα να παρουσιαστεί σε Εισαγγελέα και να λάβει τριήμερη προθεσμία.  

Πλέον, η υπόθεση θα πάρει τακτική δικάσιμο και θα συζητηθεί τότε και όχι τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το πιο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕΔ, ο οποίος με την ιδιότητα του νομικού συμβούλου έσωσε τα υπόλοιπα μέλη της ΚΕΔ...

Το σκεπτικό της απόφασης της Εισαγγελέας ήταν ότι λόγω της παρουσίας δικηγόρου (Παπαδόπουλος) παύει να υφίσταται η αυτόφωρη διαδικασία στα μέλη της ΚΕΔ και γι' αυτό αφέθηκε ελεύθερος ο Στέλιος Συμεωνίδης.

Συνεπώς, όλα τα μέλη της επιτροπής χρειάζεται να ανάψουν μια λαμπάδα για τον Πατρινό παράγοντας της διαιτησίας... 
Αποκλειστικό: Λαμπάδα ίσα με το ...μπόι του Παπαδόπουλου θα ανάψουν τα μέλη της ΚΕΔ!!! (σταμάτησε την αυτόφωρη διαδικασία...) Reviewed by THE REFEREES on 9:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.