Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η απόφαση του Πρωτοδικείου για τον ΣΕΔΚΑ!!! (τι αναφέρει και που στηρίζεται...)

Οι περιπέτειες του ΣΕΔΚΑ δεν έχουν τέλος και πολλοί διαιτητές - μέλη του έχουν δυσαρεστηθεί σφόδρα απ'  όλα όσα έχουν συμβεί.

Οι Γκρίζοι Λύκοι φέρνουν στην επιφάνεια την απόφαση του Πρωτοδίκη Αθηνών, Διονύσιου Δάλλα, ο οποίος το 2016 μετατέθηκε από την Κοζάνη. 

Το σκεπτικό  της απόφασης είναι ότι μετά την παραίτηση επτά μελών έπρεπε να ζητηθεί ο διορισμός προσωρινής διοίκησης, με συνέπεια η εκλογή της διοικούσας επιτροπής από τη ΓΣ να γίνει ανυπόστατη απόφαση. 

Αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει:

Ως εκ τούτου, μετά την κατά πλέον των 2/3 απομείωση του αριθμού των μελών του ΔΣ του σωματείου δεν μπορούσαν τα υπάρχοντα μέλη αυτού να συγκαλέσουν νομίμως έκτακτη ΓΣ για την ανάδειξη νέας διοίκησης, καθόσον λόγω έλλειψης διοικήσεως έπρεπε να ζητηθεί ο διορισμός προσωρινής διοίκησης. 

Επομένως η εκλογή της διοικούσας επιτροπής από τη ΓΣ της 2/5/2018 έγινε με ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ απόφαση της ΓΣ που συγκλήθηκε και ως εκ τούτου, δεν απαιτείται να ασκηθεί η κατ' άρθρο 101 ΑΚ ακυρωτική αγωγή για να δικαιολογηθεί και ζητηθεί ο διορισμός της προσωρινής διοίκησης. 

Πιθανολογείται ότι υπάρχει έλλειψη διοίκησης του σωματείου και πραγματική αδυναμία συγκρότησης του ΔΣ, συντρέχει δε, επείγων λόγος διορισμού προσωρινού διοικητικού συμβουλίου, το οποίο αφού συγκροτηθεί σε σώμα, θα διενεργήσει αποκλειστικά και μόνο τις άμεσες επείγουσες, αναγκαίες και ανεπίδεκτες αναβολής πράξεις διοίκησης ώστε να συγκαλέσει τακτική γενική συνέλευση του σωματείου με θέμα ημερήσιας διατάξεως τη διενέργεια διαδικασιών για την ανάδειξη οργάνων διοίκησης. 
Η απόφαση του Πρωτοδικείου για τον ΣΕΔΚΑ!!! (τι αναφέρει και που στηρίζεται...) Reviewed by THE REFEREES on 4:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.