Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;Ο Αλευρογιάννης έφυγε από τον Πανιώνιο!!! (όλη η αλήθεια που δε θα διαβάσετε πουθενά...)

Έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι ο Σταύρος Αλευρογιάννης, επιστήμονας και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, έφυγε από την ομάδα και τους πλήρωσε όλους. Αλήθεια, θεωρούν ότι απευθύνονται σε αφελείς ή ακόμα περισσότερο σε αδαείς;

Ο Αλευρογιάννης παραμένει κανονικά στον Πανιώνιο και η Τίνα εξακολουθεί να έχουν το "πάνω χέρι" στα εσωτερικά της ομάδας. 

Τον Αλεξανδρή, δηλαδή, ποιος τον έφερε; Ο Πάνθηρας ή ο Πολύδωρος. Ή ο Βουζουνεράκης, τον οποίο ο Σταύρος έβαλε τελευταία στο παιχνίδι για να έχει την αβάντα του ερασιτέχνη. Ή μήπως ο Χρου - Χρου;

Πλάκα μας κάνετε τώρα; Ο Κούνουπας του πρότεινε τον Στιβάρα, που μεταξύ μας καλά τα είπε κι βλέποντας να φεύγει κακήν - κακώς από την πλατεία, ενεργοποίησε τον τίγρη!!!

Ο Αλευρογιάννης αναζητούσε απεγνωσμένα ένα ...θηρίο για να μείνει στην Α1 και αφού δεν του βγήκε το "λιοντάρι", κατέληξε στον "τίγρη". Ποιος εκπροσωπεί τους δύο προπονητές;

Για το θέμα του Ζιάγκου θα τα γράψουμε χαρτί και καλαμάρι προσεχώς, αλλά τώρα προέχουν τα "φρέσκα κουλούρια".

Να συνεχίσουμε λοιπόν, για να καταλαβαίνετε πως παίζεται το παιχνίδι.

Ο Σταύρος και η Τίνα έχουν κάποια θεματάκια, που τα αντιλήφθηκαν καθυστερημένα.

Το ότι ο Βασιλακόπουλος έστειλε τον Αλευρογιάννη στον Τσαγκρώνη, όταν βρέθηκε στην ΕΟΚ αν και το ραντεβού κλείστηκε από άτομο εντός της ομοσπονδίας, θέμα που αποκάλυψαν οι Γκρίζοι Λύκοι πριν από 25 ημέρες υπό τον τίτλο Την πόρτα του Βασιλακόπουλου κτύπησε πρόεδρος ΚΑΕ!!! (ήθελε να του πει "Καλή Ανάσταση"...), ήταν μήνυμα.

Όταν την ίδια στιγμή συναντιέται χαλαρά ο Μπούμπουρας του Φάρου...

Το άλλο θέμα είναι ότι πήρε διαστάσεις μια σχέση που φέρεται να υφίσταται με παράγοντα διαιτησίας. 

Συνεπώς, ο Αλευρογιάννης έχει μπροστά του τρία ματς και συγκεκριμένα με Άρη, με ΠΑΟΚ και με Ρέθυμνο και θέλει δύο νίκες.

Και εμείς δεν λέμε ότι δεν θα γίνουν δύο αλλά και τρεις, αλλά τα ματς θα παιχτούν στα ίσα και στα εκτός θα γίνει της κακομοίρας, αφού οι Θεσσαλονικείς και οι Κρητικοί θέλουν τους βαθμούς.

Αλλά και ο ΠΑΟΚ θέλει να ισχύσει η τιμωρία του Πανιωνίου και να παίξει κεκλεισμένων των θυρών. 

Το θέμα είναι ότι δεν θέλει να βγει μπροστά σ' αυτή τη φάση. Γι' αυτό και αποτραβήχτηκε και μπήκαν στη μέση τα παπαγαλάκια για να το υπερτονίσουν.

Χαρ. Καραμανλής
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;Ο Αλευρογιάννης έφυγε από τον Πανιώνιο!!! (όλη η αλήθεια που δε θα διαβάσετε πουθενά...) Reviewed by THE REFEREES on 7:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.