Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

UPD: Τι γύρευε ο Τσαγκρώνης στα δικαστήρια των Ευελπίδων!!! (τι είπε στην κατάθεσή του...)

Σας γράφαμε λοιπόν, ότι ο γενικός - γενικώς βρέθηκε σήμερα πουρνό - πουρνό στα δικαστήρια Ευελπίδων, μαζί με τον Άγγελο Καραχάλιο για το θέμα Καφφέ.

Τελικά, δεν ταλαιπώρησε τον παράγοντα της ΕΟΚ ο Λαρισαίος, μια και το θέμα της ...τρομοκρατικής οργάνωσης (μπρρρρρ...) έχει ουσιαστικά τεθεί στο συρτάρι μια και οι αποδείξεις δεν είναι σοβαρές, αλλά οι παράγοντες του Ολυμπιακού.

Μετά τον Κώστα Μουζάκη, για τον οποίο είχαμε αποκαλύψει ότι κλήθηκε για εξηγήσεις (πατήστε εδώ) και ο Τάκης Τσαγκρώνης βρέθηκε σε ανακριτή, ενώ έπεται και ο Στέλιος Συμεωνίδης.

Οι καταγγελίες είναι:


  • Η απουσία των διαιτητών της Ευρωλίγκα (Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης, Παπαπέτρου) από τους αγώνες της Α1 από το 2016 και ύστερα.
  • Η απουσία τους μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

  • Η παράνομη συγκρότηση της ΚΕΔ, αφού αποτελείται και από μη διεθνείς διαιτητές (Παπαδόπουλος, Ταβουλαρέας).
Ο Τσαγκρώνης, λοιπόν, ανέφερε ότι οι διεθνείς διαιτητές σφυρίζουν μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, με τον Κορομηλά να έχει παίξει σε τέσσερα ματς της Α1, τον Φούφη σε τρία, τον Γκόντα σε δύο και τον Παπαπέτρου σε 1...

Εξήγησε επίσης, ότι δεν είναι παράνομη η συγκρότηση της ΚΕΔ, αφού ο νόμος προβλέπει και τη συμμετοχή μη διεθνών σε περίπτωση που δεν επαρκούν οι ρέφερις.
UPD: Τι γύρευε ο Τσαγκρώνης στα δικαστήρια των Ευελπίδων!!! (τι είπε στην κατάθεσή του...) Reviewed by THE REFEREES on 6:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.