Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απόρησε ο Σχινάς με την απουσία του από τους τελικούς!!! (αδιάβαστος είσαι Τόμυ...)

Αιφνίδια σήμερα ανακαλύφθηκε ότι ο προσωρινός πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ και διεθνής διαιτητής, Τόμυ Σχινάς, βρίσκεται εκτός τελικών της Α1!!! Και φέρεται να απορεί ο διαιτητής από την απουσία του από τους τελικούς μεταξύ του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ...
Προφανώς και ο Σχινάς είναι ...αδιάβαστος, διότι η είδηση γράφτηκε πριν από πέντε ημέρες από τους Γκρίζους Λύκους υπό τον τίτλο "Η εκκωφαντική απουσία του Τόμυ Σχινά!!! (αν και ήταν αναμενόμενη...)

Αλλά επειδή αποδεδειγμένα μας διαβάζει καθημερινά, γι' αυτό και μας απαντάει μέσα από το Facebook, σκεφτόμαστε μήπως κάτι δεν πήγε καλά στην συνάντηση που είχε με τον "δεν ξέρω - δεν απαντώ", Τάκη Τσαγκρώνη. 

Την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή, στα γραφεία της ΕΟΚ...

Εκτός κι αν βρέθηκε με τον Πατρινό παράγοντα για τις εκλογές του ΣΕΔΚΑ και για το αν θα κατέβουν οι Βιδάλης, Ορφανός, Τεφτίκης, Θεολογίτης, Τηγάνης κ.α.

Διότι, το να βρέθηκε τυχαία στην ΕΟΚ, περνώντας να δει τι κάνει ο "δεν ξέρω - δεν απαντώ", μάλλον, δεν "παίζει".

Σήμερα λοιπόν, διαβάσαμε στο gazzetta το εξής ...ανατριχιαστικό:

"Η ΚΕΔ αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει τον Τόμυ Σχινά στους τελικούς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Η ΚΕΔ προέβαλλε ως δικαιολογία για τον Σχινά πως δε θα αγωνιστεί στους τελικούς με την δικαιολογία πως βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα είχαν γίνει στον τελικό στις 29/05/2014 και για ένα τηλεοπτικό σποτ που είχε προβληθεί σε τηλεοπτικό σταθμό.

Βέβαια ο Έλληνας διαιτητής απόρησε αφού η δικαστική διαμάχη βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2014, μόνο φέτος δεν συμπεριελήφθηκε στα ματς μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων.

Μέχρι πέρυσι σφύριζε κανονικά στα ντέρμπι".

ΥΓ. Αμέσως μετά τους τελικούς θα γράψουμε ακριβώς το θέμα...

Χαρ. Καραμανλής
Απόρησε ο Σχινάς με την απουσία του από τους τελικούς!!! (αδιάβαστος είσαι Τόμυ...) Reviewed by THE REFEREES on 6:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.