Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άντε πάλι: Τετρασέλιδη επιστολή του Γκόντα στους διαιτητές!!! (συνοφρυωμένος ο Σχινάς...)

Καλύτερα να σφυρίζουμε, παρά να διαβάζουμε τις ανακοινώσεις του Σπύρου Γκόντα. "Σεντόνια" στέλνει ο υποψήφιος, που κουράζουν τους διαιτητές και φέρνουν ξανά αναστάτωση.
Θεωρούμε ότι δεν προσφέρουν κάτι στις εκλογές.

Στη γενική συνέλευση μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του μπροστά στους διαιτητές...

Διαβάστε (αν τα καταφέρετε μέχρι το τέλος) τη νέα επιστολή:


Αυτό που συμβαίνει με τις Εκλογές του Συνδέσμου μας είναι απίστευτο.  

Έχω αναγκαστεί να αλλάξω αυτή την επιστολή 10 φορές. Ξεκίνησε με σκοπό να σας στείλω 1 σελίδα και σε λίγο θα γίνει βιβλίο. 

Μέχρι χθες  ήξερα ότι εκλεκτοί της Ε.Ο.Κ απέναντι σε εμένα και τους συναδέλφους μου που είχαμε αποφασίσει να ζητήσουμε την ψήφο σας σαν ομάδα, ήταν οι Βιδάλης και  λοιποί. Έψαχναν ένα μόνο μπροστινό… Πώς ήμουν εγώ στις προηγούμενες εκλογές, κάτι τέτοιο. 

Σήμερα το πρωί  ο κος Σχινάς είχε συνάντηση και πήρε το δαχτυλίδι να κατέβει αυτός με δική  του ομάδα!!! απέναντι μας. Ο λόγος είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει Βιδάλης και λοιποί και έθεσε βέτο.  

Εγώ δεν κατεβαίνω με τον Βιδάλη (σοφή επιλογή) και θέλω δική μου ομάδα … ήταν τα λόγια του. 

Η Ε.Ο.Κ απέσυρε την στήριξη στην ομάδα Βιδάλη… του ζήτησε μάλιστα να αποσύρει  την υποψηφιότητα του….. (στα είχα πει Θοδωρή μου) …. με σκοπό όλοι μαζί να στηρίξουν Σχινά και λοιπούς απέναντι μας. 

Ο Βιδάλης αρνήθηκε και ξεκίνησε το πανηγύρι των τρελών.  

Εμφανίστηκαν και  υπόλοιποι υποψήφιοι στην ομάδα Βιδάλη, όπως ο Παυλόπουλος, ο οποίος δήλωνε δημόσια ότι ΔΕΝ θα είναι υποψήφιος, για να καλυφθεί το κενό της άρνησης Σχινά.  

Ο Σχινάς δε, είχε υποστηριχτεί από εμένα για να μπει στην Διοικούσα επιτροπή, και τελικά εκλέχθηκε Προέδρος της, με τους ψήφους των αντιπάλων μου…. δηλαδή των Βιδάλη, Παυλόπουλου, Θεολογίτη.  

Τώρα «φάτε τον», σας πληρώνει με το ίδιο νόμισμα που πληρώσατε εμένα. 

Τελικά, τι έχουμε? 

Τρέλα!!!!  

Καμία 30αριά υποψήφιους χωρισμένους σε 3 διαφορετικά στρατόπεδα, άσχετα αν δεν το λένε, πρέπει να διαθέτεις και άλλα πράγματα για να το παραδεχτείς αυτό, αλλά με προφανή στόχο των 20 περίπου εξ’ αυτών να εμποδίσουν την εκλογή μου, όπως και των υπολοίπων συνεργατών μου στο Δ.Σ του Σ.Ε.Δ.Κ.Α για να πάψω να αποτελώ πρόβλημα για την Ε.Ο.Κ και να μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στην Ελληνική Διαιτησία. 

Τα τελευταία προπύργια στην Ελληνική Διαιτησία είναι ο Σ.Ε.Δ.Κ.Α και κάποιοι μικροί περιφερειακοί Σύνδεσμοι. Αν αλωθούν και αυτοί ΤΕΛΟΣ…. 

Πάμε πάλι από την αρχή. Έφτασε η ώρα των εκλογών του Συνδέσμου μας. Εκλογές που ακολουθούν μια περίοδο προδοσίας, αντιπαλότητας, δικαστικών αγώνων, δικαίωσης, προδοσίας, δικαστικών αγώνων…. 

Ο λόγος αυτής της επιστολής είναι ότι ο χρόνος στην Γενική μας Συνέλευση, θα είναι περιορισμένος και καλό είναι να είστε ενημερωμένοι για τις προθέσεις μου, ώστε να έχετε τον χρόνο να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που θα σας δώσω. 

Σε αυτές τις εκλογές για 1η φορά στην ιστορία του Σ.Ε.Δ.Κ.Α είναι αντίπαλες  3 ομάδες με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, παρά την υποχρεωτική συνύπαρξη μας σε κοινό ψηφοδέλτιο λόγω της δέσμευσης που προκύπτει από το Καταστατικό μας. Θα ακούσετε να σας λένε, μα όχι, εμείς κατεβαίνουμε για το καλό του Συνδέσμου. 

Γιατί ο Γκόντας το λέει αυτό? Γιατί διχάζει τον Σύνδεσμο? 

Θα σας εξηγήσω γιατί αυτό είναι  το μεγαλύτερο ψέμα. 

Από την μία μεριά, η πρώτη Ομάδα, αυτοί που πολεμούν το άρρωστο κατεστημένο, αυτοί που θέλουν να φέρουν διαφάνεια στα κοινά του Σ.Ε.Δ.Κ.Α, αυτοί που σέβονται τα χρήματα σας, αυτοί που θα σας κάνουν καλύτερους διαιτητές, αυτοί που θα εκπροσωπήσουν επάξια τα συμφέροντα σας, αυτοί που δεν θα σας ρουφιανέψουν….  Αυτοί ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ. 

Από την άλλη (την δεύτερη) η ομάδα Σχινά. Αποτελείται από τον ίδιο και τους Μαγκλογιάννη, Μηλαπίδη, Μπίκα, Ζακεστίδη, Στρέμπα, Ραχιώτη, Φραγκούλη σύμφωνα με δική του δήλωση και κάποιους «κρυφούς». Δεν έχω να κατηγορήσω κάτι τους εκλεκτούς Συνάδελφους, άλλωστε δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι σήμερα με τα κοινά, για να έχουν κάνει και λάθη, εκτός από το ότι οι υποψηφιότητες τους προέκυψαν μετά από συνάντηση του Κου Σχινά με τον Γ.Γ της Ε.Ο.Κ, κάτι που ήταν γνωστό από την προηγούμενη ημέρα, για αυτό τον λόγο άλλωστε κατατέθηκαν όλες (οι υποψηφιότητες),  μετά από αυτή την συνάντηση και  μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.  

Αλήθεια ο κος Τσαγκρώνης που πραγματοποιεί συναντήσεις με θέμα τις εκλογές του Σ.Ε.Δ.Κ.Α ενδιαφέρεται για το καλό των διαιτητών?  ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ….. Για το καλό το δικό του ενδιαφέρεται και βρήκε άξιο υποστηρικτή (..ές).  Οι εκλεκτοί αυτοί ΕΝΕΡΓΟΙ Συνάδελφοι, θα λειτουργήσουν με γνώμονα το γενικό καλό ή με το γνώμονα το δικό τους προσωπικό συμφέρον? 

Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ καλύτεροι από τους άλλους (τους πρώτους) αλλά όταν χρειαστεί, ενεργοί άλλωστε, θα τους απειλήσουν ή και θα τους ρίξουν το τυράκι της συμμετοχής (ή και των περισσότερων συμμετοχών) στην Α’1 (όπως το πάνε αυτοί θα ξεπεράσουν τους 100 οι διαιτητές Α΄1)  , κάτι που ξέρουν και κάνουν πολύ καλά, και οι φίλοι μας θα ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ στις άνωθεν εντολές ….. και εσείς θα τρέχετε να βρείτε τι φταίει για μια ακόμα φορά.  

Κάτι ακόμα : καλά ρε Τόμυ, μια χαρά είναι όλα τα παλικάρια (και η Όλγα) αλλά η πλειοψηφία τους είναι …. μεταγραφές. Αθηναίοι γέννημα θρέμμα του Σ.Ε.Δ.Κ.Α δεν υπήρχαν? Τί Πειραιά , Τί Θεσσαλονίκη, βλέπω μέσα…. 

Από την άλλη, (η τρίτη ομάδα), αυτοί που πρόδωσαν όχι εμένα αλλά Εσάς, αυτοί που δεν σεβάστηκαν τα χρήματα σας, αυτοί που αρέσκονται στην αδιαφάνεια, αυτοί που δημιούργησαν παιδιά και αποπαίδια, αυτοί που εκμεταλλευτήκαν την θέση τους για προσωπικό όφελος (και αυτοί), αυτοί που κυκλοφορούσαν με λίστες ανεπιθύμητων στα γραφεία της Ε.Ο.Κ, αυτοί που απέκλεισαν Συναδέλφους τους από Αγώνες Εθνικών Πρωταθλημάτων γιατί παρουσιάστηκαν σε Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου τους ή ακόμα και γιατί δέχτηκαν να είναι εφορευτική επιτροπή (καλά τους κάνεις Μηλαπίδη), αυτοί που έλεγαν <<καλά εμείς κάναμε την βρώμικη δουλειά, αυτούς ορίζετε?>> 

Αυτοί που προσπάθησαν να χαρίσουν ΔΙΚΑ  σας χρήματα σε Ε.Σ.Κ.Α και Ε.Ο.Κ και που προσπαθούν να τα χάσετε για πάντα, αυτοί που οι παράγοντες που σας κάνουν επεισόδια στα Γήπεδα σας απειλούν ότι θα τους πάρουν και τηλέφωνο να σας μαλώσουν, το <<τώρα παίρνω τον Κώστα τηλέφωνο ρε καραγκιόζη να του τα πω όλα>> που ειπώθηκε σε βάρος νεαρού μας συνάδελφου, είναι πλέον ιστορικό, η απάντηση η δική μου είναι <<πάρε τον Κώστα και πηγαίντε να πνιγείτε μαζί>> για να μην χρησιμοποιήσω κάτι πιο σκληρό και πολλά ακόμα ……. , (ατελείωτη λίστα). Είμαι βέβαιος ότι έχετε ενημερωθεί για το τι συμβαίνει σε Ε.Ο.Κ και Ε.Σ.Κ.Α και το που πηγαίνουν τα χρήματα που σας (μας) οφείλονται, περίπου 800.000€, που ακόμα και αν δεν οφείλονται σε εσάς προσωπικά, δικά σας (μας) χρήματα είναι. 

Δεν θα ξεχάσω κουβέντες όπως, και τι μας νοιάζει εμάς, σε εμάς οφείλονται?  Μέχρι σήμερα το μόνο που ακούγαμε ήταν << αφού δεν έχουμε, τι να σας δώσουμε? >>.  Βέβαια αφού τα δίνουν (τα χρήματα μας) στα παιδιά τους, που να περισσέψουν και για Εμάς? 


Το καλό είναι ότι όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, στα δύσκολα, οι ……… είναι αυτοί που την πληρώνουν πρώτοι, και η ιστορία επαναλαμβάνεται. 

Οι διοικούντες επέλεξαν Σχινά. Ο Βιδάλης μας τελείωσε….. Πάμε για τον επόμενο. 

Η λερναία Ύδρα του Σ.Ε.Δ.Κ.Α είχε πολλά κεφάλια. Έφτασε η στιγμή να κόψετε και να κάψετε το τελευταίο. Το μόνο που μένει είναι να ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ. 

Εγώ παρά τα αντίθετα που προσπαθούν να διαδώσουν , θα μείνω δίπλα σας μέχρι το τέλος, αν και εσείς το θελήσετε. 

Όπως αντιλαμβάνεστε μετά τα τελευταία (από τον Νοέμβριο του 2017 και μετά)  γεγονότα, η  συνύπαρξη μου στο Δ.Σ του Σ.Ε.Δ.Κ.Α με Βιδάλη, Τεφτίκη, Ορφανό, Παπαθανασίου, Θεολογίτη, Τηγάνη είναι ΑΔΥΝΑΤΗ.  Ακόμα και η παρουσία ενός από αυτούς, στο επόμενο Δ.Σ θα είναι 

ΝΤΡΟΠΗ για τον Σύνδεσμό μας, την οποία εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ. Σε αυτούς προσθέστε και τους Παυλόπουλο, Πόντα που συμπληρώνουν την ομάδα και κλείσαμε. 

Μετά και την κατάθεση υποψηφιοτήτων της Ομάδας Σχινά (με τον ίδιο δεν θα είχα πρόβλημα να συνυπάρξω πριν από όλα αυτά)  ξεκαθαρίζω ότι σε Δ.Σ με Ενεργούς Διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών που το μόνο που θα τους ενδιαφέρει θα είναι να παίζουν κάθε βδομάδα σε βάρος άλλων, επίσης δεν επιθυμώ να συμμετέχω. 

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…… 

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν φιλίες, συμπάθειες, αντιπάθειες. Αλλά οι εκλογές ενός Συνδικαλιστικού Οργάνου, αν θέλουμε να αλλάξουμε  και το όργανο και την μοίρα μας, καμία σχέση έχει με αυτό. 

ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Από τους συγγενείς και φίλους προκοπή δεν είδαμε. 

Στο ψηφοδέλτιο που θα πάρετε στα χέρια σας στις εκλογές της 13ης Ιουνίου θα βρείτε αρκετά ΝΕΑ ονόματα. 

Θα σας αναφέρω αυτούς που εγώ μπορώ να συνεργαστώ και δεσμεύομαι για την επιτυχία του έργου μας. 
ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΒΟΡΕΑΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ – ΓΟΛΕΓΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΓΚΑΜΗΛΗ ΕΛΕΝΗ – ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΤΑΣΣΟΣ –  ΝΤΙΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ – ΜΠΟΥΡΝΑΣ ΗΛΙΑΣ  & ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΡΗΣ. 

Επιτρέψτε μου να κάνω μια μικρή αναφορά στον κάθε ένα από αυτούς ξεχωριστά με σκοπό να ενημερωθούν και οι νέοι μας Συνάδελφοι που μπορεί και να μην τους ξέρουν. Πρόκειται για Συναδέλφους ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΥΣ (με μία μόνο εξαίρεση) οι οποίοι δεν έχουν να κερδίσουν κάτι από την παρουσία τους στο Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Κ.Α. Όλοι τους είναι πολύ αξιόλογες και διαφορετικές προσωπικότητες, έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στην διαιτησία και τον Σ.Ε.Δ.Κ.Α με αξιοπρέπεια, χωρίς να έχουν υπολογίσει το προσωπικό τους κόστος. 

Ο Γιάννης Μαύρος, 40 χρόνια στο πλευρό μας, στο πλευρό όλων των Ελλήνων Διαιτητών, χωρίς να έχει δεχτεί 1€ αμοιβή για τις νομικές του υπηρεσίες. Διαιτητής Α΄1 και παλαιό μέλος της Ο.Δ.Κ.Ε με τεράστια εμπειρία. Τιμωρημένος από την Κ.Ε.Δ γιατί έκανε το θανάσιμο αμάρτημα να είναι δίπλα μου στην διαμάχη μου με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. 

Ο Λάζαρος Βορεάδης, ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ Διαιτητής και ΚΟΡΥΦΑΙΑ προσωπικότητα, πάντα δίπλα σε όλους μας, η φωνή της αλήθειας στον Σύνδεσμό μας τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια.

Οι δύο κυρίες μας.  Ελένη Γολεγού: Αξιοπρεπής, ευγενική, διακριτική, πάντα δίπλα στους νέους Συναδέλφους της, όλοι μας έχουμε έναν καλό λόγο για αυτή. Με σημαντική πορεία στον χώρο και σαν Διαιτητής και σαν Κομισάριος. 

Ελένη Γκαμήλη: Αξιοπρόσεκτη πορεία στον χώρο, με αξιοπρέπεια που δεν φοβήθηκε να σταματήσει όταν την αδίκησαν, όταν κατάλαβε από πρώτο χέρι τι σημαίνει παιδιά και αποπαίδια. Έφτασε ο καιρός να εντάξουμε στο Δ.Σ μας δύο κυρίες, που θα προσφέρουν το κάτι διαφορετικό  σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο. 

Ο Τάσσος Μαυρουδής, παλικάρι, αγνός, ντόμπρος, τίμιος, χαρακτηριστικά άγνωστα στους άλλους. 
Ο Λευτέρης Ντίνος, μέχρι πρόσφατα εκλεγμένο μέλος της Ο.Δ.Κ.Ε με σημαντική πορεία στην Διαιτησία (Διαιτητής Α΄1 Εθνικής). Όταν χρειάστηκε παραιτήθηκε από την θέση του και δεν έμεινε γαντζωμένος σε αυτή, όπως κάποιοι άλλοι. Πάντα κοντά στον Σ.Ε.Δ.Κ.Α 

Ο Ηλίας Μπουρνάς, και αυτός με σημαντική πορεία στην Διαιτησία, μέχρι πρόσφατα μέλος της Κ.Ε.Δ - Ε.Σ.Κ.ΑΝ.Α από την οποία παραιτήθηκε αμέσως μόλις κατάλαβε τι γινόταν. Άλλος ένας υποψήφιος με αξιοπρέπεια. 

Άφησα τελευταίο τον μοναδικό ΕΝΕΡΓΟ Διαιτητή της Ομάδας μας, τον Χάρη Κούλη, όχι λόγω αξίας, σκόπιμα. Ένας νέος Συνάδελφος, πρόσφατα αξιολογήθηκε στην Γ΄ Εθνική, πολύ καλός διαιτητής, με προοπτικές, ο οποίος αποδεικνύει με την υποψηφιότητα του ότι η τρομοκρατία τους ΔΕΝ μπορεί να περάσει. Δεν τους φοβάται, και δείχνει τον δρόμο σε όλους μας. Θα είναι η φωνή των ΝΕΩΝ στο Δ.Σ. 

Από την μία μεριά σε αυτές τις εκλογές, έχουμε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και από την άλλη ρουφιανιά. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και αδιαφάνεια. ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ανισότητα.  

ΕΣΕΙΣ θα αποφασίσετε τι θέλετε για τον Σύνδεσμό μας. Δικαιολογίες άλλες, δεν μπορούν να υπάρξουν.  Στην κάλπη θα είσαστε μόνοι σας. Οι απειλές που εκτοξεύονται είναι ανούσιες. 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ. 20.000 αγώνες Ε.Σ.Κ.Α,  Ε.Σ.Κ.ΑΝ.Α και Τουρνουά γίνονται χάρη σε Εσάς. Οι Ομάδες  των Εθνικών Πρωταθλημάτων έχουν αναλάβει το κόστος διαιτησίας και ΔΕΝ θα δεχθούν παιχνίδια πολιτικής σε βάρος τους. 

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΣΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ… 


Αν βγάλετε τον Σύνδεσμο δυνατό από αυτή την εκλογική διαδικασία, πιστέψτε με κανείς δεν θα τολμήσει να σας ακουμπήσει ξανά, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ… και όλοι αυτοί οι ‘’εφιάλτες’’ θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Σ.Ε.Δ.Κ.Α και την Διαιτησία.  

Εγώ από την μεριά μου και στην περίπτωση που με την ψήφο σας, απορρίψετε την πρόταση μας, κάτι που είναι δικαίωμα σας, θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα μου έχετε προσφέρει μέχρι σήμερα και την τιμή που μου κάνατε να είμαι Πρόεδρος για 2 χρόνια και 3 ημέρες, στον ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Σύνδεσμο Διαιτητών της Ευρώπης. 

Υ.Γ. : όλες οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν σήμερα, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 είναι εκτός ημερομηνιών και άρα παράνομες. 

Το καταστατικό μας αναφέρει:  ΑΡΘΡΟ 19 - ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην Γραμματεία του συνδέσμου πέντε μέρες πριν από την διενέργεια των αρχαιρεσιών, καταθέτοντας συγχρόνως και παράβολο 30 ευρώ.  Θυμίζω ότι οι Αρχαιρεσίες είναι προγραμματισμένες για τις 12 Ιουνίου (ημέρα Τρίτη) και αν δεν υπάρξει απαρτία για τις 13 Ιουνίου (Τετάρτη) που είναι και αυτό που τελικά θα γίνει. 5 ημέρες πριν τις 12 Ιουνίου είναι  ΚΑΙ η Πέμπτη 7 Ιουνίου.  Άρα οι «νόμιμες» υποψηφιότητες είναι αυτές που κατατέθηκαν μέχρι και τα μεσάνυκτα της Τετάρτης 6 Ιουνίου 2018, άσχετα αν η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε λάθος λόγω προχειρότητας (πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι).  

Όλες οι υποψηφιότητες της ομάδας Σχινά και του ίδιου, του Παυλόπουλου, του Στρέμπα, του Ορφανού, του Κόλλια, του Μαραμή, του Μαγκλογιάννη είναι ΕΚΤΟΣ διαδικασίας. 

Εγώ όμως δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ με αυτό (μιλάω για εμένα), δεν θα γίνω Βιδάλης…. 

Αποφασίστε και ψηφίστε όπως σας φωτίσει ο Θεός…..  

Μεγάλα παιδιά ….. είστε. 

Άντε πάλι: Τετρασέλιδη επιστολή του Γκόντα στους διαιτητές!!! (συνοφρυωμένος ο Σχινάς...) Reviewed by THE REFEREES on 11:57 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.